maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kynnet kuntoon

Olen viimeksi lakannut kynteni uutta vuotta varten, mutta jostain sain kipinän suorittaa tuon operaation tänään. Hassua, miten niinkin pienestä toimenpiteestä saa niin paljon iloa ja energiaa irti; ihan kuin olisi pikkuriikkisen panostanut itseensä. Olo on jotenkin huoliteltu (vaikka naamassa ei ole meikin hiventäkään ja asukokonaisuus rakentuu teemalla "mahdollisimman löysää ja rentoa").





Isosiskoltani joululahjaksi saamassani kynsien hoitosetissä oli tuollainen french beige -kynsilakka, jota en ole vielä kertaakaan testannut. Ajattelin, että se on jotenkin tosi tylsä/mauton/liian ruskea. Jostain syystä tänä aamuna herättyäni nimenomaan tuo lakka osui silmiini, enkä voinut enää ajatellakaan mitään muuta, kuin että tuota muuten testataan nyt!

Isadoran ihana bonbon mint -lakka (nro. 627) on puolestaan viime kevään yhden pakkomielteeni tulos, ja sitä päätyi varpaisiin.


French beigeä laitoin kaksi kerrosta ja lopputulos oli jopa aavistuksen kultaan vivahtava ja kauniin helmeilevä - aivan loistava siis! En ole koskaan ollut mikään järin räkeiden lakkojen ystävä, vaan luottanut enemmänkin hentoihin lakkoihin, joiden päätarkoituksena on vain saada kynnet näyttämään kauniilta ja huolitelluilta. Siihen tarkoitukseen tämä sopii täydellisesti.


Isadoran bonbon mint -sävyä pääsi tosiaan varpaisiin. Ajattelin vielä lakata nekin, niin kauan kun pystyn. Luulenpa, että alkavat olla viimeiset varpaiden lakkausmahdollisuudet käsillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti