keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Lahjontaa

Tänään oli ensimmäinen neuvolalääkäri ja nyt mieskin pääsi mukaan, jospa asiasta alkaisi muodostua hänellekin jo hieman konkreettisempi, kun sydänäänetkin on jo kuultu. :) Kaikista paikan hoitajista olen tähän mennessä tykännyt todella paljon, mutta jostain syystä neuvolalääkärini saatoin heti kuvitella johonkin lääkärikomediaan hulluksi lääkäriksi joka hörönauraen ja irvistellen vetää esiin metrin mittaisen piikin, jonka aikoo tökätä potilaaseensa.... En saanut metrin mittaista piikkiä ja verikokeetkin otti hoitaja, mutta ei sitä vielä tiedä, mitä se nainen pääni menoksi keksii. ;>

Lääkärikäyntiä lukuunottamatta tämä(kin!) päivä on mennyt kotona siivoillessa ja hääräillessä, joten ajattelin esitellä eille nyt vihdoin edes suurimman osan joululahjoistani. Muutama jäi edelleen kuvaamatta, mutta olkoon nyt.


Ensin lahja, jonka tuleva perheenjäsenemme sai pikkusiskoltani. Jaa miten niin kummi toivoo tyttöä hä?! Siskon selvitys tästä lahjasta tosin oli, että jos tulee poika, niin se ei haittaa mitään, koska äitikin tykkää tästä varmasti. Ja se on kyllä ihan totta, rakastan Hello Kittyä, ja parhaillaankin tämä helistin roikkuu makuuhuoneemme ovessa. ^^


Isosiskolta sain ihan hulvattoman kissapaidan, jonka se oli ostanut jo ennen raskauttani. Valitettavasti en tämän turvonnen ilmapallomahani kanssa viitsi tuota paitaa käyttää, koska nuo kissat venyvät ihan muodottomiksi ja pelkään, että paita menettää käyttökelpoisuutensa sen vuoksi. Tämä jää siis odottelemaan sitä hetkeä, kun palaan takaisin XS-kokoon, jos se päivä on vielä koittamassa...

Pikkusiskoltakin sain ihanan neuletunikan (joka joustaa ja venyy nin, että voin käyttää sitä ihan huoletta!), mutta se oli kuvaushetkellä pyykkikoneessa runsaan käytön jäljiltä, joten siitä ei kuvamateriaalia ole tarjolla.


Ja jottei kissajutut loppuisi... Äidiltä ihana käsintehty kissatyynyliina, jonka hän löysi Osaava nainen -messuilta, ja joka on peräisin ehkä yhdestä ihanimmista liikkeistä, jonka tiedän; Naantalin Iitut! Ja eikö tuo kissa teistäkin näytä ihan meidän Oliverilta? :)


Kosmetiikkaa isosiskolta. kynsienhoitosarja ja silmämeikkipaketti. Sisko lahjoi tänä vuonna kyllä ihan yltiöpäisesti, hän antoi jokaiselle varmaan yhtä monta pakettia (jos ei useampaakin), kuin minä hankin koko jouluna yhteensä annettavaksi....


Ja isosiskolta tämäkin. Siskoni on fanaattinen laukkujen keräilijä; muistan joskus siivonneeni hänen kanssaan niitä loputtomalta tuntuvia laukkuvarastoja, jotka hän on jollain ihmeen konstilla onnistunut sijoittamaan pieneen yksiöönsä, ja sillä hetkellä kiitin onneani, ettei minusta ole koskaan tullut minkään sortin hamstraajaa, missään asiassa. Keräilen toki esimerkikis Arabian Muumi-mukeja, mutta niitäkin hankin vain harkiten ja ainoastaan ne yksilöt, joista todella aidosti pidän.

Aiemminhan olenkin jo esitellyt mm. tämän taulun (keneltäkäs muultakaan kuin isosiskoltani...), Muumi kannun ja Muumi-juomalasit. Muutamia muitakin juttuja oli vielä noiden lisäksi, koruja, hygieniatuotteita ja kirjoja, mutta esittelen ne sitten vaikka joskus muiden postausten yhteydessä, jos tuntuu tarpeelliselta. :)

Tähän loppuun vielä sellainen kysymys, että minkäs verran teillä olisi kiinnostusta ruokaresepteille, ja jos kiinnostusta löytyy, niin minkälaisille resepteille erityisesti?

Minulla on tässä tosiaan joku ihmeen kodinrakennusvietti päällä ja jatkuvan siivoamisen lisäksi ruoanlaitto on taas päässyt suosioon lempipuuhissani. Muutamista tekemistäni ruoista olen jo kuviakin napsinut, ja ajattelin, että niistä nyt ainakin saisi postauksia aikaiseksi, jos kiinnostusta tosiaan löytyy, kun muuten päivät menevät aika pitkälti kotosalla sen kummempia tapahtumatta.

Ellei teillä sitten olisi kiinnostusta esimerkiksi sellaiseen "Päivä Coralinen kanssa" -postaukseen? Sellaisenhan toki saa tehtyä, vaikka vähän siivouspainotteinen olisikin. ;)

Nyt tämä mamma lähtee iltapalan kautta sänkyyn kellimään. Juuri, kun pääsin neuvolassa kehumaan, että pahoinvoinnit ja vatsakivut on tosi hyvin hellittäneet, niin eikö ne iske oikein voimalla takaisin. Saakeli, ensi kerralla olen kyllä ihan hiljaa, jos jostain vaivasta pääsenkin eroon. -.-'

4 kommenttia: