lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kuvahaaste: Viimeisin sisustushankinta

Kuvahaasteeseen otin tällä kertaa aiheen viimeisin sisustushankinta, koska satuin eilen tekemään yhden hankinnan, ja tämä on oiva hetki esitellä se teillekin.


Kodin1:ssä on meneillään Ykkösen yllätyspäivät 14.-25.3. ja sen mainoslehtisestä bongasin muutamia juttuja, joita lähdimme sitten mieheni kanssa metsästämään. Muita ostoslistallani olleita juttuja ei myymälästä enää löytynyt, mutta tämän Keys -laatikon ostin.


Tämän paikka tulee olemaan eteisen lipaston päällä, jahka sellaisen löydämme joskus jostain. Olen tainnut heittäytyä hieman turhan krantuksi sen suhteen, kun missään ei tunnu olevan sellaista, jonka minä eteiseeni kelpuuttaisin. Enkä minä halua liikoja maksaakaan - mieluiten haluaisin jonkun nätin ja käytetyn, mutta taitaa olla liikaa vaadittu...

Mutta onpahan nyt valmiina sitten ainakin paikka avaimille - tähän saakka kun ne ovat olleet vähän missä sattuu, kun edellinen avainnaulakkomme jäi edelliseen asuntoomme välttyäksemme jättämästä kahta suurta reikää seinään poistaessamme naulakkoa.

Kuvahaasteen viikko 1:
Viimeisin sisustushankinta
Jotain mustavalkoista

P.S. Mitä mieltä olette blogin muutoksista; sivupalkin suosituimmat -jutusta ja jokaisen tekstin alle tulevasta linkkikokoelmasta aiempiin postuksiin?

1 kommentti:

  1. Mun mielestä vanha ulkoasu oli parempi,siin ei ollu liikaa mainostamista mutt ei tääkään paha oo. Kukin tekee bloginsa ulkonäöstä just sellasen kun ite haluu :)

    VastaaPoista