torstai 1. maaliskuuta 2012

Luonnonkosmetiikkaa

Eilen saapui tosiaan Hyvinvoinnin tavaratalosta perjantaina tekemäni tilaus, joka sisälsi ekologista tiskikoneainetta ja hieman luonnonkosmetiikkaa.


Ecoverin konetiskitabletit (8,90 €) valitsin ihan sen mukaan, että kyseisen tuotemerkin olen jo aiemmin todennut hyväksi itselleni käsitiskiaineen muodossa. Noin muuten olen kyllä sitä mieltä, että sellainen perusjauheaine voisi olla ehkä vielä hitusen ekologisempi, ilman niitä muovikääreitä, joita tämä pakkaus sisältää - kaikki tabletithan ovat yksittäin pakattuja. Toki nekin muovit ovat ekologisia, mutta kuitenkin...


Ensimmäistä kertaa elämässäni päätin kokeilla myös luonnonkosmetiikkaa! Varmaan muutamatkin viime vuodet olen meikkien suhteen ollut onnekas, enkä itse ole ostanut juuri mitään, kun olen siskoltani saanut hänellä käyttämättömäksi jääneitä tuotteita ja muutamat ripsarit sain tuotetestauksen nimessä ilmaiseksi.

Nyt kuitenkin alkavat nuo putelit vedellä viimeisiään ja oli aika tilata uudet tilalle. Raskaus on saanut ihoni niin huonoon kuntoon, että jos aiemmin saatoin lähteä kauppaankin ilman ihomeikkiä, en nykyisin lähde edes lenkille... Toisaalta taas yritän mahdollisimman vähillä kemikaaleilla selvitä, jos niistä vaikka voisi olla jotain haittaa lapselleni, joten sikäli tuo luonnonkosmetiikka ainakin kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta.


Uudet siveltimet tilasin samaan syssyyn, alkavat vanhat olla jo tosissaan vanhoja nimittäin... Puuterisivellin 11,90 € ja meikkivoidesivellin 8,90 €.

Vaikka suhtaudun skeptisesti lähes kaikkiin avustusjärjestöihin ja siihen, että niihin syydetyt rahat menisivät todella sinne, minne niiden kuuluukin, on näissä vielä lisämausteena se, että tuotteiden valmistaja on 1% For The Planet -jäsen, eli yritys lahjoittaa prosentin vuotuisesta myynnistään ympäristöjärjestöille. Ehkä tässä kohtaa rahat menevätkin sinne, minne niiden kuuluu ja minä voin iloita tehneeni päivän hyvän työn. :) Ja jos eivät mene, niin ainakin olen yrittänyt auttaa...


Benecos meikkivoide, sävy nude 9,90 €. Benecos mineraali irtopuuteri, sävy hiekka 8,90 €. Lavera kulmakynä, ruskea, 9,90 €.

Toistaiseksi ainoa tuote, jota olen jo päässyt testaamaan, on tuo Laveran kulmakynä. Toistaiseksi ainakin näyttäisi olevan ihan hintansa väärti, sävykin sattui kerrankin kohdalleen! Toistaiseksi tuo kynä on kestänyt yhden shoppailureissun ja päiväunet lähes muuttumattomana paikoillaan. Kelpaa siis minulle. Kynä on myös varsin pitkä, joten käyttöikäkin on sen mukainen, ja riittää tällaiselle kulmakynän suurkuluttajallekin edes joksikin aikaa.

Onko teillä kokemuksia luonnonkosmetiikasta? Oletteko tykänneet? Mitkä merkit ovat mielestänne hyviä, mitkä  eivät? Auttakaahan vasta-alkajaa ja jakakaa kokemuksenne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti