lauantai 3. maaliskuuta 2012

Tyttöjen kaupunkireissu

Tänään oli aamulla oikein herätyskello soittamassa, jotta päästään varmasti ajoissa liikenteeseen - päivän plääni oli nimittäin pitkään suunniteltu kaupunkireissu rakkaan ystävän kanssa. Yhdeksän jälkeen aamulla jo huristelimmekin ystävän luokse aamukahville ja sieltä sitten suuntasimme kaupunkiin.


Ensimmäinen kohde oli Second Hand Store Oulun Isokadulla ja sieltä löytyikin vaikka ja mitä; ennen kassalle menoa piti jo hieman karsiakin ostosten määrää, kun ei nyt tarkoitus ollut ihan hirveitä summia tuhlailla. Ostoksia voisin kuvailla sitten ihan omaan postaukseensa myöhemmin tänään.

Kirppikseltä suunnattiin Vauvatalo Johannaan, joka oli siinä ihan vieressä, ja jossa minun ei ole ikinä ennen tullut edes käytyä. Kyllä sitä vaan kaikenlaista tarviketta vauvoille myydään, mutta tämä tyttöpä se lähtikin kaupasta ihan tyhjin käsin, voitteko uskoa?!

Ruokailu tapahtui Street Cafessa ihanien salattien äärellä ja jälkiruoka nautittiin Cafe Bisketissä. Suurin osa ajasta meniki noissa kahdessa paikassa itsuskellessa ja rauhassa kuulumisia vaihdellessa, kun kerrankin ei ollut mitään häiriötekijöitä läsnä.

Toppi: Kirppis, Neule: Seppälä, Hame: H&M, Laukku: Seppälä, Korvakorut: KappAhl

Tänään oli sen verran lämmintä jo, että tarkenin hyvin uloskin hameella ja tajusin heti, miten paljon mukavampi se onkaan päällä kuin farkut! Niin rento ja väljä, eikä purista mistään; siis aivan täydellinen tämän mahani kanssa. Ihana ihana kesä tule jo!

2 kommenttia:

  1. Ihana asu! :) Mun tarvis mennä ostaan paksut sukkikset,niin tarkenis kans hameella ulos...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Paksut sukkahousut on kieltämättä tosi kätevät näillä keleillä, kun niillä ihan ohuimmilla ei vielä tarkene. :)

      Poista