keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Raitamatto

Tilailin viime viikolla Ellokselta uuden maton reilun alennuksen innoittamana. Meillä on vain muutamia omia mattoja toistaiseksi, koska aiemmat asuntomme ovat olleet huomattavasti pienempiä ja mattoja on siis tarvittu vähemmän. Nyt ostelemme sitten pikku hiljaa oman näköisiämme mattoja vanhojen ja kulahtaneiden räsymattojen tilalle, sitä mukaa, kun sopivia löytyy (sopivissa hinnoissa!).


Matto on Ränder-malliston muovimatto, 70x250 cm. Alkuperäinen hinta oli 54,99 €, mutta 40 %:n alennuksen jälkeen hintaa ei paljoa jäänyt.


Matto sijoittui kodinhoitohuoneeseen, koska sinne tarvitaan joku likaa hylkivä versio, koska kodinhoitohuoneessa on myös ulko-ovi, jota silloin tällöin aina tietenkin käytetään. Aiempi vaaleahko räsymatto oli jo niin kulahtanut, että siitä oli jo kova kiire päästä eroon.

Matto on sen verran kätevä, että olen alkanut pohtia, josko hankkisin samanmoisen myös keittiöön. :)

2 kommenttia:

  1. Moi! Uusi piipahtaja täällä :)
    Ihana matto tuo. Mulla on se ollut nyt muutaman viikon tilauksessa, toimitus vasta ensi kuun loppupuolella. Tilasin sen pisimmän (350cm), myöskin kodinhoitohuoneeseeni ja -50%:lla :D Näyttää sinulla tosi kivalta, varmasti siis onnistunut ostos.
    Jos tilaat tai olet jo tilannut keittiöön, niin laitapa kuvaa siitäkin :)
    Ihanaa kevättä toivotellen,
    Nipsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva, kun piipahdit, ja toivottavasti tulet toistekin! Kiva mattohan tuo kieltämättä on, minä olen ainakin ollut tyytyväinen. :)

      Poista