torstai 1. maaliskuuta 2012

Karkauspäivä

Idea tähän postaukseen lähti Matkalla kotiin -blogin Normipäivä -postauksesta!

Eilisen karkauspäivän tunnelmia.

9:50 Herään hirveän yön jäljiltä. Raskaus on saanut aikaan sen, että näen painajaisia lähes joka yö. Mieskin kotiutui töistä vasta aamuseitsemältä, ja siitä saakka sain nukuttua kunnolla. Ihana kevätauringonpaiste piristää kuitenkin kummasti mieltä, eikä väsymys tunnu enää niin ylivoimaiselta.

Aamu alkaa aina samalla kaavalla. Ruokin kissat, laitan kahvin tippumaan, täytän tiskikoneen ja laitan sen päälle. Toivon todella, että Hyvinvoinnin tavaratalosta tekemäni tilaus saapuu viimeistään huomenna, sillä viimeinen konetiskitabletti menee käyttöön. Siivoilen samalla keittiön; tiskaan ne astiat, jotka eivät koneeseen mene, pyyhin pinnat ja järjestelen tavarat paikoilleen.

Ekologinen pataharja on pelastanut hermoni useita kertoja pohjaanpalaneiden patojen ja kattiloiden kanssa.

10:10 Nappaan raskausvitamiinit ja omegat, kaadan kahvikupposeni ja laitan aamiaiseksi mysliä maidolla ja vesimelonia. Aamiaiseni nautin tietokoneen äärellä - käyn samalla läpi sähköpostit, blogit, uutiset ja muutamat foorumit.

Jostain syystä vesimeloni ei mene tänään alas vaan lentää kaaressa vessanpönttöön...


10:30 Sammutan tietokoneen ja käyn ripustamassa pyykit kuivumaan.


Kipaisen suihkuun, jonka jälkeen rasvaan itseni huolellisesti; en halua raskausarpia. Päätän lähteä jossain vaiheessa aamupäivää lenkille, joten laitan lenkkivaatteet päälleni.

Hiuksia kihartaessani rakas ystäväni soittaa kyselläkseen kuulumisiani ja puhelusta tulee tyypilliseen tapaansa maratonmittainen. Mutta mitä sitä voi odottaa, kun kaksi raskaana olevaa oikein pääsee jutuissaan vauhtiin? Samaan syssyyn sovimme myös lauantaille yhteisen shoppailureissun; minnekäs muuallekaan kuin vauvaliikkeisiin - ja tietenkin Street Cafeen syömään!

Päivittäisessä käytössä olevia kosmetiikkatuotteitani.

12:30 Mies herää ja saan unohtaa lenkillelähtösuunnitelmani. Käyn vaihtamassa lenkkivaatteet vähän soveliaampiin kaupunkivaatteisiin ja tuskailen kasvaneen mahani aiheuttamia pukeutusmiongelmia. Sutaisen meikkiä naamaan ja käyn pikaisesti katsomassa vielä nettipankistani, olenko muistanut hoitaa yhden laskun, ja samalla poikkean tuttavani uuden lastenvaateyrityksen blogissa. Käykäähän muutkin osallistumassa Roihulan arvontaan täällä! Palkintona lastenvaatteita. :)

13:00 Lähdemme asioille Ouluun. Sillä välin, kun mies hoitelee pankkiasioitaan, minä kipaisen H&M:llä katselemassa äitiysvaatteita, mutta tuloksetta. Sen sijaan saan vain vaivoin pidettyä itseni irti H&M:n ja KappAhlin vauvanvaatteista... Aivan ihania! Käymme vielä Raxissa syömässä ennen kuin suuntaamme ruokakauppaan ja sieltä vielä lähikauppaamme noutamaan Hyvinvoinnin Tavaratalon pakettiani.

15:30 Palaamme kotiin. Tyhjennän kauppakassit, tutkin postipakettini läpi, ruokin kissat ja keitän kahvit. Mies ottaa blogikuvat päivän asustani ja kirjoittelen blogipäivityksen.

16:40 Pientä siivoilua; tavaroiden järjestelemistä, imurointia, pintojen puhdistamista.

18:00 Päätän pestä meikkilaukkuni sisältöineen.

19:30 Käperryn sohvan nurkkaan katsomaan Salkkarit.

20:00 Syön iltapalaksi jugurttia mustaherukoilla.

Lopun illan käytän mieheni kainalossa sohvannurkassa - jutellaan synnytyksestä, katsellaan televisiota ja luetaan vauvalehtiä.

23:30 Mies lähtee töihin ja minä jään sohvalle nukkumaan. En kerta kaikkiaan jaksa painajaisia tänä yönä, joten mies jättää vielä porrasvalonkin palamaan. Onneksi kissat könyävät kainaloon heti asettuessani peiton alle.


Sellainen päivä! Kiinnostaako teitä tämän tyyppiset postaukset?

3 kommenttia:

  1. Joo, mielenkiintoista lukea tämmöistäkin.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että oli mieluinen postaus! Josko sitä joskus toistekin tällaisen sitten tekisi - vaikka sitten vauva-arjesta. ;)

    VastaaPoista