maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kuvahaaste: Yöpöydät

Nyt on näköjään se useamman päivän miestäni piinannut flunssa iskenyt minuunkin; olo on tukkoinen, eikä voimia juuri ole. :< Jotain positiivistakin kuitenkin: kuukauden toimimattomana ollut tiskikoneemme alkoi eilen toimia - ilmen mitään korjausoperaatioita! Anopin läsnäololla oli selkeästi positiivinen vaikutus koneeseen; sille kuuluu kuulemma puhua nätisti, eikä sen kanssa saa luovuttaa, niin se toimii kyllä. Ihan loistava asia, koska eipä meillä nyt olisi ollutkaan hirveästi ylimääräisiä roposia alkaa uutta konetta ostamaan.

Pääsiäissuunnitelmanikin menivät uusiksi ja olenkin nyt kotona pääsiäisen, ja lähden Etelä-Suomeen vasta toukokuussa. Eipä tuo nyt oikeastaan haittaakaan, saanpahan sittenkin laitella vähän pääsiäistunnelmaa kotiinkin. :)

Eilen jäi vahingossa koko kuvahaastekin välistä, kun en juuri koneella ehtinyt oleilemaan, kuvien ottamisesta puhumattakaan. Vieraita kun riitti koko päivälle. Katsotaanpa, jos saisin tänään vaikka julkaistua kaksi osaa täästä haasteesta, niin pysyisi "aikataulussa".

Nyt kuitenkin vuorossa yöpöydät! Meillä ei varsinaisia yöpöytiä ole täällä ollenkaan, mutta muutama korvaava systeemi löytyy kyllä.


Vierashuoneemme yöpöytänä toimii vanha pinnatuoli.


Makuuhuoneessa meillä on penkki sängynpäädyssä toimittamassa jonkin sortin yöpöydän virkaa.


1. Viikko: Lempiväri, Jotain mustavalkoista, Viimeisin sisustushankinta, Astia, Rakkain esine, Lipasto/Taso, Kylpyhuone


2. Viikko
Somisteita
Yöpöydät
Tekstiili
Yllätyksellinen asia sisustuksessa

2 kommenttia:

  1. Mielläkin on tollai pinnasänky (?) ja joskus tuli joku tv-ohjelma missä sanottiin ett noi on älyttömän arvokkaita, jos vaan pohjasta löytyy joku tietty leima (en nyt muista mikä se oli...)-ja tietenkin meiänkin tuolista se löyty,kun uutta maalipintaa raaputin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Täytyypä tutkailla nuo omatkin tuolit läpi! :D

      Poista