maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kuvahaaste: Rakkain esine

Tämä kuvahaasteen kohta osoittautui melko haasteelliseksi, koska en tahtonut millään keksiä, mikä olisi sellainen esine, joka jollain tavalla nousisi ylitse muiden. Aloinkin sitten pohtia, että esimerkiksi tulipalon sattuessa, mitä minä tästä talosta pelastaisin ihmisten ja kissojen lisäksi.


Pelastaisin muutaman kehystetyn kuvan, joita en tänne viitsinyt kuvailla ollenkaan, sekä valokuva-albumit. En niinkään itse albumeiden takia, vaan sisältönsä vuoksi, tietenkin.


Äitini luona on lisäksi yksi pehmolelu, joka vasta odottelee kyytiä tänne meille, jonka pelastaisin ihan kiistatta, ja joka saattaisi olla se minun rakkain esineeni. Tuo pehmolelu on minulla ollut vauvasta saakka, ja sillä on minulle hirvittävän suuri tunnearvo. Lapsena se kulki mukanani minne ikinä meninkin, ja seuraavaksi sen saakin sitten oma lapseni. :)

Kuvahaasteen viikko 1:
Lempiväri
Rakkain esine

5 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin blogiisi tänään jostakin klikkailemalla. Luin jo monta postausta, mutta vielä jäi lukemista, kiva blogi.:) Tulee niin mieleen omat ajat, kun odottelin esikoistani ja tein vauvalle hankintoja. Mukavaa ja rauhallista odotusaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! Toivottavasti viihdyt blogini seurassa jatkossakin, uusia lukijoita on aina mukava saada. :)

      Poista
  2. Tää on kyllä kiva haaste :) Oot vielä listannu tolleen näppärästi jo esitellyt ja vielä esittelyä vaille olevat jututki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että on lukijoillekin mieluisa! Yritin keksiä jonkun mahdollisimman hyvän tavan tuoda nuo kaikki esille, toivottavasti toi on tarpeeksi selkeä. :)

      Poista
  3. Nyt kun mainitsit, niin mäkin oisin voinu kuvailla rakkaan Molla-Maijan-mikä kans kulki joka paikassa mun kaa pienenä. Tosin se on nyt tuolla varastossa, muistolaatikossa, joten tulipalossa todennäkösesti sinne jäiskin...

    VastaaPoista