torstai 29. maaliskuuta 2012

Ruohonjuuri

Laitoin tiistaina menemään elämäni ensimmäisen tilauksen Ruohonjuuren verkkokauppaan, ja torstaina paketti oli jo minulla. Supernopeaa toimintaa!


Paketista kuoriutui vaikka mitä.




Varsinaiseen tilaukseeni kuuluivat Merenneidon pesupähkinät (5,15 €), joita olen ollut jo pitkään aikeissa kokeilla, mutta ennen sitä halusin kuitenkin käyttää nuo normipyykonpesuaineeni pois varastoista. Nyt vihdoin, kun varastot ovat tyhjentyneet, tilailin noita tuon pienemmän paketin.

Bocotonin vanupuikot (2,45 €) nakkasin samalla tilauskoriin, kun muistin, että meillä on nekin loppu.

Luffan vartalonpesusienen (4,28 €)ostin vanhojen tekokuituisten sienteni tilalle - ne kun tuntuvat iholla todella inhottavilta, ja jo aiemmin hankkimani Luffan kasvojenpesutyyny on ainakin ollut jokaisen sentin arvoinen käytössä.

Marilou Bion huulirasvan (4,99 €) ostin jo valmiiksi, kun alkavat aiemmat luottorasvani häämöttää loppuaan, ja täytyy myöntää, että tuoksuna persikka houkutteli myös aika tavalla. ;) Tätä ehdin jo sen verran testatakin, ettei se ollutkaan ihan niin superhyvä, kuin odotin. Tuoksu ei ole minusta kovinkaan persikkainen, ja se mitä siitä onkin, on hyvin mietoa, mikä tietenkin selittyy sillä, ettei tuotteessa ole käytetty lainkaan synteettisiä hajusteita. Rasvaa on myös pikkuisen hankala ottaa purkista - sormea saa pyöritellä rasvassa hyvän tovin, että sitä saa irtoamaan edes jonkun verran. Huulet tämä kyllä jättää ihan mukavan tuntuisiksi; ei liian tahmaisiksi tai kosteiksi, mutta ei myöskään liian kuiviksi. Toivottavasti tämä kuitenkin pitkällä tähtäimellä osoittautuu hyväksi hankinnaksi, sillä mieluitenhan käyttäisin tuotteita, jotka eivät sisällä mitään epämääräisiä kemikaaleja, ja joita ei ole testattu eläimillä.


Tilaajalahjana sain myös muutamia näytteitä tuotteista. Tällaiset yllätykset piristävät aina kummasti, ja aiankin minua auttavat myös ostopäätösten tekemisessä jatkossa. Jos näistä joku osoittautuu erityisen hyväksi, todennäköisesti tulen tilaamaan sitä seuraavalla kerralla tilausta tehdessäni.

Mukana oli luomu valkoista suklaata, pussillinen Clipper metsämarjateetä (ihanaa, näitä olenkin ollut aikeissa kokeilla!), sekä ehkä paras juttu kaikista; Madaran Moon Flower värivoide -näyte!

Olen kokeillut Benecosin meikkivoidetta, mutta se ei vielä oikein vakuuttanut minua, mutten ole viitsinyt ihan summan mutikassa lähteä uusiakaan meikkivoiteita tai vastaavia testailemaan, joten tämä tuli kuin tilauksesta! Toivottavasti tämä olisi hyvää. :)

Mitenkäs muuten, kiinnostaako teitä minun luonnonkosmetiikan meikkikokeiluni ja kosmetiikkajutut ylipäätään kuinka paljon? Minullehan aihe on toki erittäinkin ajankohtainen ja sitä tulee paljon pohdittua ja vertailtua tuotteita, kun olen tutustumassa itsellenikin ihan uuteen aihealueeseen, mutta olisi ihan kiva tietää, kiinnostaako ne asiat ketään muuta. :)

P.S. Laitanpa itse asiassa tuohon sivuun kyselyn aiheesta, käykäähän vastailemassa!

6 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaa tosi paljon erilaiset luonnokosmetiikkakokeilut, tosi kiva postaus, näitä lisää! :) Mäkin kirjottelen välillä omassa blogissani omista luomukokeiluista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää, että on kiinnostusta! Siispä näitä luvassa jatkossakin - muutaman tuotteen käyttökokemukset onkin täällä vielä jakamatta. :)

      Poista
  2. Joo lisää vain tällaisia postauksia! :)

    Itse pidän myös persikan tuoksusta ja paras kokeilemani huulirasva onkin Herb Basicsin persikkahuulivoide:

    http://www.herbbasics.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/14032008-39426/Products/12624

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, kiitos vinkistä! Taidankin kokeilla tuota seuraavaksi. :)

      Poista
  3. Mä kanssa mieluusti kuulen luomusta kemppariosastosta. Itse olen kahlannut luonnonmukaisten kosmetiikkojen maailmassa nyt pari vuotta ja vain harva on osottautunut itselle toimivaksi. Mulla nyt on muutenkin kiukkuinen atoopikkoiho joka saa allergisen reaktion usein nähdessäänkin uuden rasvatuubin :D Mutta oikein mieluusti lukisin kokemuksiasi! Ja kiva kun jätit kommentin blogiini, löysin sun mukavaan blogiisi sitä kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ja ongelmaihon kanssahan täälläkin painiskellaan; minulla erittäin raivokas sekaiho, joka ei oikein osaa aina päättää, onko se enemmän akneen vai atopiaan taipuvainen... Että varsinkin juuri tuo ihomeikkipuoli saa täällä hiukset harmaantumaan. Mutta kokeilemallahan sitä löytää itselle ne parhaat tuotteet! :)

      Poista