lauantai 4. helmikuuta 2012

Hemmotteluilta

Tänään on ollut harvinaisen rentouttava päivä, tällaisia saisi olla lisääkin! Mies hoiti ruokakauppa-asiatkin yksinään ja vei minut siksi aikaa kauppakeskusta kiertelemään, ja Tiimarin kynttilätarjousten äärelle sitten tietenkin eksyinkin. ;)

Illalla mies lähti työporukkansa kanssa juhlimaan läksiäisiä ja minä päätin ottaa ihan rennosti. Maukkaan aterian päätteeksi käväisin saunassa oikein pitkän kaavan mukaan ja hartaasti, ilman mitään kiirettä minnekään.


Pääsin testaamaan uusia tuotteitanikin oikein kunnolla. Kasvosientä olinkin jo testannut aiemmin, ja sen jo hyväksi todennut, mutta hohkakiveä kokeilin tänään ensimmäistä kertaa, enkä todellakaan joutunut pettymään. Minulla kantapäät kuivuvat aina ihan hirvittäviksi, eikä pelkkä rasvaaminen auta alkuunkaan, vaan kovettumat on yksinkertaisesti poistettava aina säännöllisesti.

Suihkugeeli oli juuri niin ihanan tuoksuista ja miellyttävän tuntuista kuin olin uumoillutkin, vikaan ei siis mennyt siinäkään. Kasvonaamio on Freemanin ja hankittu jo hyvin kauan aikaa sitten - sekin kertonee omalta osaltaan jo siitä, kuinka usein minulla on oikeasti aikaa ja mahdollisuus hetken hoitaa itseäni. Tuotakaan tuotetta ei ole testattu eläinkokein, ja suklaan ja mansikan tuoksu on mitä ihanin. ^^

Dermosilin shamppoo ja hoitoaine ovat joululahjat äidiltäni. Ihana greipn tuoksu niissäkin, niin raikas.


Hyvään saunailtaan kuuluu tietenkin herkutkin. ;> Saunajuomana Soda Streamilla tehtyä vichyä, nam!


Ja kynttilöitä luomaan kauniin tunnelman. Uloskin kävin muutamt lyhdyt laittamassa, mutta niistä ne kyllä tarennut kuvia jäädä räpsimään; pikaisesti kynttilät paikoilleen ja äkkiä takaisin sisälle! Onneksi sisällä on lämmin tänään lämmitetyn leivinuunin ansiosta. ^^

Pitää kyllä ehdottomasti muistaa jatkossakin edes silloin tällöin ottaa pieni hetki ihan vain itselleen ja omalle hyvinvoinnilleen, ei sitä arkista aherrusta muuten ihan aina jaksa. :)

11 kommenttia:

  1. Onkohan tuo suihkugeeli miten hintavaa? Itselläni on ollut Santelta yksi käsirasva käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvinvoinnin Tavaratalossa tuo suihkugeeli maksoi 6,90 €/200 ml. :)

      Poista
    2. Okei, kiitti! Joskus näkee luomulaatuisia jotka on melkeen useemman kympinkin. :)

      Poista
    3. Se on totta! Jotain luomukauppaa netissä juuri selailin ja hinnat oli melko pöyristyttäviä. Niihin verrattuna ainakin tuo Hyvinvoinnin tavaratalo on ihan oiva paikka ostaa. :)

      Poista
  2. Hei,
    Löysin nyt ensimmäistä kertaa blogiisi kun kävit kommentoimassa blogiani...sinun lauantai-iltasi ohjelma näytti kivalta. Postauksestasi tuli mieleeni, että tuollainen hohkakivi pitäisi kyllä minunkin hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti, itse ainakin koen jalkojen raspaamisen todella tärkeäksi, jottei niistä tule aivan korput. Mukavampi itsellä ollakin, kun jalat ovat pehmeät ja hoidetut. :)

      Poista
  3. Viinirypäleitä ja suklaita,nam <3 Harmi vaan ett oon molemmille allerginen... Kenen läksiäisiä miekkonen lähti juhlimaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :< Tuommoiset allergiat on kyllä harmittavia. Työkaverin läksiäisiä juhlivat.

      Poista
    2. Jep,rajottaa ihan kivasti kun on 10 perusruoka-aineelle allerginen+jotkut mausteet,lisäaineet,siitepöly,... :/

      Poista
    3. Voi ei, no kyllä tuossa määrässä jo on kestämistä! Minä en ole allerginen oikeastaan millekään, lapsena oli jotain yliherkkyyttä muutamille ruoka-aineille, mutta muuten.

      Poista
    4. Jep jep... Ja itelläkin muistamista kun esim. leireillä kysytään allergioita

      Poista