tiistai 27. maaliskuuta 2012

Laukkuhylly

Kehitin eilen yhdelle turhanpanttina olleelle hyllykölle tehtävän laukkuhyllynäni. Vihdoin sain vaatekaapin lattialla lojuneet laukut edes jotakuinkin siedettävään malliin. Ja tässä onkin sitten ainoa asia, jonka olen jaksanut tässä flunssaisena edes tehdä, ihan uskomattoman voimaton olo!


Muutamat laukuista joutaisivat Huuto.nettiinkin, mutta sen operaation säästän siihen, kunnes olen saanut koko vaatekaappini käytyä läpi, josko sieltä löytyisi muutakin myyntiin laitettavaa. Eli katsellaan sitten ensi vuonna....


Hyllyn päälle kokosin joitain eniten käyttämiäni kosmetiikkatuotteita. Dermosilin red orange kosteusvoide (ihana tuoksu!), Dermosilin red orange käsivoide (ihana tuoksu tässäkin), Escadan hajuvesi, Nivean kosteusvoide, The Body Shopin sitruuna vartalovoi, Nivea creme ja The Body Shopin satsuma huulibalsami.


Myös 100 tavaran haaste on edennyt muutamalla kohdalla - armottomasta flunssastani huolimatta.

1. Silitysrauta. Menee tarpeettomana pikkusiskolle, koska itsellä rautoja on kaksi. Toinen on appiukon jäämistöä - en minä sentään itse ole kahta hankkinut.
2. Piirakkavuoka. Menee tarpeettomana anopille. Meidän kaapeissamme on jo avan tarpeeksi piirakkavuokia.
3. Rumahuonokynsilakka. Roskiin.
4-7. Miesten housut, 4 kpl. Osa roskiin, osa kierrätykseen.

8-13. Miesten sukat, 6 paria. Rikkinäiset, roskiin.

14-22. Miesten paidat. Osa roskiin, osa kierrätykseen.

23. Kravatti. Roskiin.

24-25. Miesten vyö. Rikkinäinen, roskiin.

26. Vaniljakosteusvoide. Ihoa ärsyttävä, roskiin.

27. Tyhjä puuterirasia. Roskiin. (Olen säilönyt sitä peilin vuoksi)

28.
Vanha puuterisivellin. Roskiin.
29. Vanha kännykkä. Roskiin.
30. Kassillinen vanhoja lehtiä. Kierrätykseen.
31. Pesukinnas. Roskiin. 
32. Vartalonpesusieni. Roskiin. (Päätin vaihtaa luonnonmateriaaliseen tuotteeseen - nämä muovihärpäkkeet ovat aivan karseita!)
33. Vartalon kosteusvoide, joka oli ominaisuuksiltaan aivan onneton - ei mm. imeytynyt kunnolla ajankaan kanssa. Roskiin. 

2 kommenttia:

  1. Laukkuhylly on kyllä hyvä olla. Minullakin laukut ovat vaatekaapissa ja se ei ole kovin hyvä järjestely, mutta tässä asunnossa tilapäisratkaisu.

    Kiva, että sadan tavaran luopumishaaste on edennyt. Tähän pitäisi itsekin ryhtyä. Tuosta listastasi tuli mieleen, että myös rikkinäisen kännykän voi kierrättää elektroniikkajätteenä. Ei siis kannata heittää sitä sekajätteeseen.

    Hyviä vointeja odotukseen ja toivottavasti flunssa jo helpottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo minunkin laukkuhyllyni on nyt kyllä ainakin tilapäisellä paikalla, kun siihen on jossain vaiheessa tulossa pinnasänky, mutta olkoon ainakin siihen saakka tuossa.

      Ja niin, pitäisihän se elektroniikkajäte tosiaan kierrättää... Kröhm. Aina välillä vaan tulee lipsuttua. :<

      Poista