keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Kevätauringossa

Aivan ihana auringonpaiste taas tänään, oli mukava lähteä hoitelemaan asioita, kun auringosta sai niin paljon virtaa. Minulla sää vaikuttaa hirveästi jaksamiseen ja mielialaan.

Käväisimme Oulussa, kun miehen piti käydä hoitelemassa pankkiasioita ja minä suuntasin siksi ajaksi H&M:n äitiysvaateosastolle, laihoin tuloksin. Tarvitsen kipeästi äitiyshousuja, nyt sitä ei enää käy kiistäminen, mutta en minä sentään mihinkään pussihirvityksiin ole valmis pukeutumaan tämän mahanikaan takia. Olen mieluummin vaikka ilman housuja.


Sysäyksen äitiyshousutarpeelleni antoi tämän aamuinen pukeutumiskriisini. Minähän en urheiluhousut jalassa kaupunkiin lähde, joten oli pakko keksiä jotain muuta päällepantavaa. Yksistäkään housuista ei vaan mene napit enää kiinni, että sikäli melko hankala kombo. Onneksi on pitkät paidat keksitty - mennä viiletin nimittäin sitten ihan suosiolla housunnapit auki, kun en muutakaan siihen hätään keksinyt.

Toppi: Seppälä, Musta paita: KappAhl, Farkut: Lindex

Asioiden hoidon lomassa käytiin Raxissa syömässä. Jostain syystä tykkään hirveästi aina Raxin salaattipöydästä, vaikka se kovin yksinkertainen onkin, ja sellaisen kokoaisi helposti kotiinkin. Siltikään en ikinä ota pelkkää salaattibuffettia, vaan maistan myös siivun-pari pizzaa, vaikka ne puolestaan eivät oikein koskaan saa makuhermojani sykähdytettyä. Tosi usein ne ovat ihan liian kuivia minun makuuni, ja tämänkin päivän päivän pizza - fetajuusto, kana, tomaatti, basilika - olisi voinut olla vaikka miten maukas, mutta ei. No oli miten oli, kyllä minä maha piukeana sieltä kuitenkin poistuin, vaikka se nyt ei kovin kummoisia vaadikaan. :D

Alkaa tosissaan olla elämä tämän mahan kanssa jo melkoista lyllertämistä, vaikka paino on edelleen ihan aisoissa, ja noussut tähän mennessä noin 6 kiloa.

Kapunungista suunnattiin ruokakauppaan ja sieltä vielä lähi-Siwaan noutamaan Hyvinvoinnin tavaratalon pakettini, joka saapuikin juuri täydellisesti; aamulla meni nimittäin viimeinen tiskikonetabletti ja tuossa nimenomaisessa paketissa oli niitä sitten lisää. Taas ihan supernopeaa toimintaa tuolta; tilauksen laitoin menemään perjantaina! Paketin sisällöstä voisin tehdä oman postauksensa myöhemmin.

Mitenkä muuten, kiinnostaako teitä tällainen raskausajan pukeutuminen laisinkaan?

6 kommenttia:

  1. Ootsä noissa kuvissa ilman meikkiä tai meikannu vähemmän kun näytät erilaiselta kun aiemmissa? Sellai sivuprofiilikuva vois olla kiva,ite en ainakaan noista eestä otetuista hahmota minkä kokosen mahan kanssa matkaa kuljet-vielä kun musta muutenkin hoikentaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On minulla meikkiä noissakin kuvissa, silmämeikkiä vaan ehkä aavistuksen vähemmän kuin aiemmin otetuissa kuvissa.

      Itse asiassa tarkoitus oli kyllä ottaa sivuprofiilistakin, mutta kamerasta loppui sopivasti akku kesken kuvaussession, joten se jäi sitten ottamatta. Mutta lupaan kyllä jatkossa niitä sivukuviakin! :)

      Poista
    2. Ehkä toi kevätvalo sit hämää niin paljon :)

      Poista
    3. Niin, en oikein tiedä, mikä siinä on... Minunkin silmääni näyttää erilaiselta kuin aiemmin. o.O

      Poista
  2. Höh, oikea vastaus on se, että raskaus on kaunistanut suo entisestään! Näytät ihanalta. <3 Ihana vatsa. <3

    VastaaPoista