tiistai 31. tammikuuta 2012

Vaunut

Voi tätä onnen päivää! Eilen jo sivulauseessa hieman vihjailinkin, mitä tämä päivä saattaa tuoda tullessaan, mutten aivan kaikkea uskaltanut vielä paljastaa - tuntui olevan liian hyvää ollakseen totta, mutta tottahan se kuitenkin oli. Bongasin nimittäin eilen Tori.fi:stä Carenan käytetyt yhdistelmävaunut. Tarkempi malli lienee tämä Free-malli.


Ja mikäs tässä sitten oli se paras osa? Vaunut ovat aivan uudenveroisessa kunnossa, kangas ja kaikki muutkin osat täysin ehjät ja toimivat moitteettomasti. Ja hinta? 50 euroa. Hykertelen tätä varmasti lapsen syntymään saakka. Jestas, että voi käydä tuuri, että sattuu löytämään jotain näin hyvälaatuista ja näin edullista!

Suurin osa Tori.fi:n käytetyistä yhdistelmävaunuista kun olivat huonompikuntoisia ja huomattavasti kalliimpia - harva olisi lähtenyt alle 200 eurolla. Näitä Carenan samantyyppisiä vaunuja myydään uutena tällä hetkellä noin 200-300 eurolla, ainakin minun pikaisen tutkimukseni mukaan.


Yksi erittäin hyvä puoli näissä on myös se, että nämä ovat todella kevyet työntää ja kääntää ja kaikki toiminnot ovat muutenkin erittäin helppoja, jotta jopa minäkin ne kykenen tekemään. Esimerkiksi vaunujen kokoonlaittaminen ja takaisin pystyttäminen käy helposti, samoin heittoaisan puolen vaihto, sekä vaunujen muutos vaunuista rattaiksi.


Ja tulipa ne käyttöominaisuudetkin testattua ihan heti, kun molemmat katit ponkaisivat vaunuihin sisälle tekemään oman tutkimusmatkansa ja koekäyttönsä. Parempi kai niiden on nyt purkaa uteliaisuutensa vaunuja kohtaan kuin sitten, kun niissä on vauva sisällä, vaikka tuskin noille silloin hirveästi aukeaa paikkoja liittyä salamatkustajiksi, kun ulkonahan noita käytetään eikä sisällä.


Sen lisäksi, että nuo ovat helppokäyttöiset ja edulliset, on minulle suuri plussa myös se, että ne ovat edes jotakuinkin tyylikkäät. Ihan susirumia rattaita olisi kurjaa työnnellä pitkin kyliä. :/

Tietenkin nyt, kun on tehnyt ensimmäisen oikeasti isomman hankinnan lasta varten (niitä muutamia vaatteita ei lasketa isoiksi hankinnoiksi), soimaa pienen pieni ääni päässä, että mitä jos sittenkin oli vielä liian aikaista, jos kuitenkin rakenneultrassa paljastuu jotain kamalaa... Ehkä ei kannattaisi ikinä nuolaista ennen kuin tipahtaa... Mutta toisaalta, eihän sitä kannata myöskään maalailla piruja seinille, eihän?

4 kommenttia:

  1. Ei kannata maalata piruja seinille,niin kun ite sanoitkin-ja vaunut kiertoon sit vaan jos ei tarvetta tuukaan. Näpsäkän näköiset! :)
    Tori.fi on aika hyvä kauppapaikka,ite oon löytäny sieltä vaikka mitä-ja tietty omiakin turhuuksia myyny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eihän se kannata. :)

      On kyllä kieltämättä todella näppärä sivusto, mekin olemme siellä aina silloin tällöin jotain myyneet ja noita vauvanjuttuja ajattelimme tosiaan jatkossakin sieltä katsella, jos hyviä ja edullisia löytöjä tulee vastaan. :)

      Poista
  2. Vaude, onnitteluni hyvästä löydöstä:) Me ostettiin aikanaa Huutiksesta Emmaljungat jollain parilla kolmella sataa, ja myytiin sitten melkolailla samaan hintaan eteenpäin, kun lapsi kasvoi isoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä oli kyllä sellainen löytö, ettei ihan heti lakkaa hymyilyttämästä. ^^ Ja harvoinpa on sellaisiakaan tilanteita, että mies jonkun kaupan tehtyään hehkuttaa puolipäivää siitä, miten ei varmasti eläissään ole tehnyt näin hyvää löytöä, ja kyse edelleen siis lastenvaunuista, että aika hyvä tilanne sikäli. :D

      Poista