1 ½ kesäkurpitsaa
400g jauhelihaa
2 valkosipulin kynttä
2 valkosipulin kynttä
1 sipuli
½ pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
1 tuore tomaatti ja hieman tomaattimurskaa
2,5 dl kermaa
Suolaa, mustapippuria
½ pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
1 tuore tomaatti ja hieman tomaattimurskaa
2,5 dl kermaa
Suolaa, mustapippuria
Tuoretta basilikaa
silputtuna
Paprikajauhetta
Paprikajauhetta
Sieniä
Juustoraastetta
- Höylää kesäkurpitsat pitkittäin juustohöylällä.
- Ruskista jauheliha ja pilko sipulit ja tomaatti. Sekoita muut ainekset jauhelihan joukkoon, lukuun ottamatta juustoraastetta.
- Lado uunivuokaan vuorotellen kastiketta ja kesäkurpitsasiivuja. Aloita ja lopeta kastikkeella.
- Ripottele päälle juustoraastetta.
- Paista uunissa 200 asteessa noin 30-45 minuuttia.
Nam, kuulostaapa todella herkulliselta, tätähän pitääkin kokeilla joku päivä! Nimimerkillä sekä kesäkurpitsan että lasagnen suuri ystävä. :)
VastaaPoistaSuosittelen ehdottomasti! Tästä tykkäsi jopa pikkusiskoni, joka ei kuulemma edes tykkää kesäkurpitsasta. Ja minä itse en puolestaan mikään suuri normaalin lasagnen ystävä ole, mutta tämä on tosiaan suurta herkkua. :)
PoistaTodella ihana ohje:) olen tehnyt jo monta kertaa tätä bongattuani jostakin tämän ohjeen. Karppaan mieheni kanssa ja tämä sopii siihen ruokavalioon mainiosti, mutta takuulla maistuu muillekin. Nam :p
VastaaPoista