perjantai 20. tammikuuta 2012

Kauluspaita-asua

Eilinen päivä lähti käyntiin työhaastattelulla ja sen kunniaksi piti ihan jopa muutama minuutti miettiä, mitä sitä laittaisi päälleen ja meikkiäkin tuli sutaistua pikkiriikkisen naamaan, harvinaista tällainen tälläytyminen näinä päivinä! :) Normaalistihan minä viipotan menemään verkkareissa/lenkkareissa ja jossain löysässä paidassa, kun muuten tuntuu, että kiristää ja puristaa joka suunnalta. Ja tämä kerta taisikin kyllä olla viimeinen kerta, kun laitan kauluspaidan päälleni ennen lapsen syntymää - hyvä, kun sain napit kunnolla vielä kiinni!
 Haastattelu oli itsessään varsin mielenkiintoinen, mutta siitä ei tässä vaiheessa kannata vielä hirveästi puhua, koska kyseistä yritystäkään ei ole vielä edes olemassa, joten kaikki on todellakin täysin auki.


Työhaastattelun lisäksi eilen tuli pitkästä aikaa pyörähdettyä rakkaan ystäväperheen luona ja oli kyllä piristävää päästä juttelemaan toisen raskaana olevan naisen kanssa, jolla lisäksi vielä on kokemusta jo yhdestä raskaudesta, synnytyksestä ja lapsen hoidosta. Ja perheen pikkuhurmuri nyt saa kestohymyn kenen tahansa kasvoille aina ja poikkeuksetta - vai voiko siinä muka olla heltymättä, kun toinen tulee heti eteiseen vastaan esittelemään uusia lelujaan, ja keittiössä könyää pienen pellavapäänsä syliini? :')

Kauluspaita: H&M, Neule: Seppälä, Housut: Vero Moda, Kaulakoru: Seppälä
Eilen saapui myös postissa eräs paketti, jonka olin jokin aika sitten tilannut, ja sen sisällön esittelen teille myöskin, jahka ehdin! Sen verram voin jo paljastaa, että liittyy voimistuneeseen pesänrakennusviettiini jollain tavoin. ;)

Pesänrakennusviettini näkyy ostosten lisäksi myös hirveässä hingussa siivota, puunata ja järjestää kotia koko ajan ja aina vain paremmin ja paremmin. Miehenikin tuskastui jo, kun illalla imuroin oikein viimeisen päälle koko alakerran ja enkös sitten aamulla täräyttänyt sen imurin ensitöikseni taas päälle. Hän alkoi jostain minulla vielä kesken olevasta hommasta vitsillä kuittailla ja minähän sitten avauduin oikein kunnolla siitä, että minä kuule siivoan täällä aamusta iltaan ja hyvä, kun mitään muuta enää teenkään kuin siivoan, johon tuo sitten totesi, että "Voi kuule, minä tiedän kyllä! Tuon samankin kohdan imuroit jo eilen varsin tehokkaasti ja nyt hinkkaat sitä taas". Joo no, tuleepahan puhdasta...


Piti vielä laittaa oikein erikseen kuva tuosta kaulakorusta, joka minulla kuvassa on. Kiistatta tämän hetken suosikkikaulakoruni, jonka sain isosiskoltani syntymäpäivälahjaksi. ^^

Tänään olenkin sitten heittänyt kaikki sohvatyynyt ja matot ulos nauttimaan raikkaasta pakkassäästä ja huomenna olisi sitten peittojen ja tyynyjen vuoro. Ohjelmassa olisi tänään vielä lattianpesun lisäksi ainakin yksien verhojen vaihto ja muutenkin pientä järjestelyä.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia: