keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pyykkärimuija

Minä olen nyt viettänyt monta päivää lähinnä pyykkikoneen ja silityslaudan välissä poukkoillessa, sillä saimme mieheni työkaverilta monen monta kassillista vauvanvaatteita ja muita tarvikkeita, joita olen tässä sitten pyykännyt, silittänyt ja viikannut siististi kaappiin odottamaan pientä tulokasta.


Vieläkin tuntuu vähän uskomattomalta, että tätä se sitten tulee olemaan; pyykkiteline täynnä vauvanvaatteita. Muutenkin minulla on edelleen pieniä vaikeuksia olla pysähtymättä jokaisen vauvatarvikkeen kohdalla huokailemaan ja ihmettelemään tulevaa. :)


Hyvä saada heti kaikki tällaiset hommat alta pois, koska ystävä tuossa juuri eilen soitteli, etteivät ne vauvanvaatteet suinkaan tähän loppuneet, vaan häneltä on tulossa vielä ihan kunnon satsi. Pian meillä on vauvalle niin paljon vaatetta, ettei se millään ehdi käyttää niitä kaikkia!


Minä pesen kaikki vauvanvaatteet pesupähkinöillä, ja niistä tulee aivan ihanan pehmoisia.



Ja tottahan sitä pitää olla musiikkia silittämisen siivittämiseksi! Luulenpa, että meidän vauva tulee osaamaan Kaija Koon kaikki kappaleet ulkoa heti syntymästään saakka, sen verran ahkeraan äiti on noita biisejä kuluttanut tässä viime päivien aikana... Olisikohan jo aika vaihtaa johonkin muuhun? :D

2 kommenttia:

  1. Kyllä se napero kaikkia ehtii käyttään,sotkua tulee varmasti viimeistään siinä vaiheessa kunnolla kun soseet yms. saa alottaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, vaan kasvaahan se noista pienimmistä vaatteista tosi nopeasti ulos. Pienimmät kuitenkin on 50 cm, ja saattaahan hän olla jo syntyessään pidempi - ainakin, jos tulee isäänsä...

      Poista