torstai 26. huhtikuuta 2012

Ihan pihalla

Viimeinen päivä ennen lomaa! Ajattelin pyhittää tämän päivän pakkaamiselle, lopuille siivoushommille, muutamille pakollisille askarteluhommille, yms. mutta enhän minä voinut vastustaa ulkona vallitsevaa auringonpaistetta! Siispä harava ja pihaharja kainaloon ja nauttimaan raittiista ilmasta. :)


Suurimman osan etupihasta olen jo saanut haravoitua, muutamissa kohdissa on vielä lunta, mutta eiköhän nekin tässä muutaman päivän aikana sula pois. Toista se onkin sitten takapihalla, jossa kinokset ovat edelleen sellaista metrin luokkaa, kiitos katolta pudonneiden lumien.



Inhottaa, kun lumien sulamisen myötä kaikki mahdollinen roska tulee esiin. Meidän aidan toisella puolen menee oja, ja sehän oli aivan täynnä silkkaa roskaa kuin myös tupakantumppeja ja koiran jätöksiä. Minähän ne sieltä kävin siivoamassa sitten pois, mutta tuleehan niitä taas lisää - eivät ihmiset tunnu välittävän, edes sen vertaa, että korjaisivat ne koiriensa läjät pois. Ja luntakin ojassa on vielä sen verran, että senkin alta paljastuu varmasti jos jonkinmoista.

Taidan pian saada kylähullun maineen, kun kyykin tuolla ojanpohjalla roskia noukkimassa... Kohta alan varmaan nakella niitä roskia ohikulkijoiden päälle, kun kehtaavat roskata. No, tuskin olisin ainoa hullu tällä kylällä...


Päälle vetäisin miehen työkaverilta saamani kantoliinatakin. Takki on siis tarkoitettu käytettäväksi silloin, kun vauva on rinnan päällä kantoliinassa; takissa on irroitettava lisäosa, jonka ansiosta takki menee kiinni ja suojaa myös lasta. Minä käytin tätä nyt ilman tuota lisäosaa, koska se on jo tällä hetkellä ainoa takki, joka minulle menee kunnolla päälle ja kiinni - ja suojaapa tuo loistavasti myös tuulelta ja sateelta. Mikään muodin  huippuluomus tämä ei missään nimessä ole, mutta en minä pihatakilta sellaista ominaisuutta vaadikaan; nuo jätti-isot taskut ovat jo sitäkin suurempi plussa - niihin mahtuu vaikka mitä tavaraa! :D

Tänään ajattelin ottaa asiakseni myös kirjoitella muutamat postaukset valmiiksi teille ajastettavaksi lomani ajaksi, koska todennäköisesti en koko puolentoista viikon aikana tule hirveästi aikaani uhraamaan tietokoneen äärellä. Jospa saisin vaikka ne haastekuvatkin vihdoin otettua ja julkaistua!


Minulle saa myös laittaa toiveita, jos on mielessä jotain erityistä, mistä haluaisi minun täällä blogissani kirjoittavan, tai mistä haluaisi kuvia. :)

2 kommenttia: