maanantai 16. huhtikuuta 2012

Bad hair day

Meillä on aina nämä miehen vapaapäivät (kyllä, hänelläkin on välillä sellaisia!) vähän hektisempiä, kun jostain syystä niille tulee aina varattua kaikenlaista puuhaa ja menoa, mutta ajattelin nyt kuitenkin tulla esittelemään hieman tämän päivän vaatetustani, kun kerrankin siitä on kuvatkin (toinen juttu, mikä kuuluu olennaisena osana miehen vapaapäiviä ;> ).


Tämä paita on uusivanha; sain sen miehen työkaverilta, kun kävimme tyhjentämässä tuon varastot vanhoista vauvan tarvikkeista - minun ensimmäinen ihan oikea äitiyspaita, H&M:n Mama -mallistoa. Kerrankin kävi niinkin sopivasti, että olemme tuon naisen kanssa sentilleen saman mittaiset, joten myös eräät äitiyshousut olivat minulle varsin sopivat pituutensa puolesta. Täytyy kyllä sanoa, että on melkoinen yhteensattuma, että ylipäätään törmää aikuiseen ihmiseen, jonka pituus on 156 cm...

Samaiselta työkaverilta saimme myös hirveän määrän kaikenlaista muuta tarviketta pienokaiselle, ja niitä esittelen täällä sitten pikku hiljaa, sitä mukaa, kun saan niitä pestyä ja järjesteltyä omille paikoilleen.

Housut ovat puolestaan Vero Modan, ja kuuluvat yksiin niistä kolmesta housusta, jotka minulle vielä menee päälle. Nämä ovat kyllä ihanat, kun vyötärö on sen verran alhaalla, etteivät nämä paina vatsaa, ja kiinnityksestäkin voi hyvin jättää napit auki, jos laittaa vetoketjun ja hakasen kiinni.


Aamulla oli heti taas neuvola, ja sydänääniä kuunnellessa oli äidillä vaikeuksia pidellä nauruaan, kun pikkuisella oli hikka, ja joka hikkauksella syke katkesi ja vatsassa tuntui pieni töytäisy. Ja hoitaja ihmetteli, kun sanoin, että liikkeet näkyvät jo päällekin päin, ja kun siinä hoitopöydällä sitten olin ja hoitaja laittoi geeliä vatsan päälle, potkaisi vauva oikein kunnolla, niin näki hoitajakin sitten, että kyllä ne vaan liikkeet näkyvät. :D Ja taas naurettiin tätä minun jättimahaani....

Neuvolan jälkeen kipaisin postissa hakemassa hieman pakkausmateriaaleja blogikirppiksen laukuille, jotta saan nekin tänään postiauton matkaan. Toinen reissu postiin on siis vielä tehtävä, kun en viitsinyt kaikkia kamoja raahata mukanani ensin neuvolaan ja sitten postiin, kun tuo paikallispostimme on kaupan yhteydessä, eikä mitään pakkaustiloja hirveästi ole. Mutta tiedoksi siis laukkujen ostajille, että tänään ne lähtevät matkaan! Ja samalla saankin noutaa taas yhden paketin, jonka saapumisilmoitus tuli tänään. Ärsyttäviä ne "nouda vasta kello 16:00 jälkeen" -jutut, kun minä haluaisin noutaa ne ihan heti nyt!!

Ja huomatkaahan muuten, että tuolla blogikirppiksellä olisi vielä yksi laukku vailla ostajaansa, jos jotain kiinnostaa!

Paita: H&M Mama, Housut: Vero Moda, Takki: Italiasta, Laukku: Seppälä, Huivi: Marja Kurki (lahja työpaikalta)

Tänään siirryin myös kevättakkiin, ainakin hetkellisesti. Ainoa villakangastakki, joka minulle vielä menee päälle, on niin hankala ja inhottava ja näyttää niin tyhmältä tämän mahan kanssa (puhumattakaan että sitä pitäisi auki), että oli pakko kokeilla, josko sitä jo tarkenisi ihan lyhyen hetken ohuemmallakin takilla. Ja tarkeneehan sitä, kun ei hirveästi joutunut ulkona olemaan. Yksikään kevättakkikaan minulla ei toki mene kiinni asti, mutta sen kanssa täytyy nyt vaan elää. Mitään äitiystakkia en kuitenkaan meinaa hankkia näin lyhyeksi ajaksi, vaikka mikä olisi.

Tuo Marja Kurjen silkkihuivi on lahja entiseltä työpaikaltani, kun lähdin sieltä opiskelemaan. Kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. :)


Niin ja sitten se bad hair day.... Tuo viimeksi testaamani Born to Bion shampoo ei ollutkaan ihan niin hyvä kuin ensivaikutelma antoi ymmärtää, sillä pesusta seuraavana päivänä jo tukka alkaa näyttää melkoisen rasvaiselta ja menee pitkin päätä. Tuo shampoo on kyllä tarkoitettu kuiville hiuksille, mutta ei kai se sentään tarkoita, että vaihtoehto kuiville on rasvainen? Saattaa siis olla, että sarjan muut shampoot eivät tee hiuksista heti rasvaisen näköisiä, mutta minä taidan suosiolla kokeilla ensi kerralla jotain toista merkkiä.

Tämän aamun rasvaletin pelasti siis Klippoteketin kuivashampoo ja Tigin hiussuihke. Molemmat muuteen varsin loistavia tuotteita, mutta tuo haju, kummassakin! Aivan karsean imelä. Ja tuo Tigi haisee vieläpä ihan säilykekirsikalle, mitä inhoan ihan sydämeni pohjasta. Yök.

Mutta nyt tämä neiti rientää pakkaus- ja siivoushommiin!

Energistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tuntuu ett sun maha ois kasavnu ihan yhtäkkii! Ei se aiemmissa kuvissa noin isolta näyttäny...
    Voi hikottelevaa pikkusta <3 "Normaalistihan" hikkaan auttaa kun hengittelee hetken aikaa syvään, mutt mikäköhän noin pienellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä siinä pieni kasvupyrähdys on tapahtunut. :D Ja vielähän tämä kasvaa tästä, entisestään. Huh huh, saisi jo riittää... Vauvat hikkaavat kuulemma tosi paljon, ihan sieltä vatsasta ensimmäisiin kuukausiin saakka, mutta sitä ei tiedetä, miksi.

      Poista