sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tarroja vauvan huoneeseen

Selailin hieman sisustustarravalikoimia - viime aikoina olen alkanut himoitsemaan sellaisiakin kotiini, vaikka täytyy myöntää, että paljon tähdellisempääkin hankittavaa olisi. Ainahan saa kuitenkin haaveilla ja suunnitella, sehän on sentään vielä ilmaista! :)


Sweet Dreams -pilvi Sisustustarrat.fi -nettikaupasta, 20,00 €. Sopisi täydellisesti pinnasängyn viereen. Bambi, 38,00 €.
Tähtiä, 14,00 €. Näitä saa myös eri värisinä; yksi varteenotettava vaitoehto voisi olla myös hopeanharmaat tähdet.


Teksti, joka sopisi vaikka vauvan huoneen oveen. 22,00 €.


Toinen teksti, joka niin ikään sopisi vaikka oveen. 19,00 €
P.S. En sitten ennen matkalle lähtöä ehtinytkään hirveästi kirjoitella juttuja arkistoon ajoitettavaksi, mutta julkaisen ne, mitä luonnoksissa nyt on, ja kenties, jos ehdin jossain välissä, niin välillä ihan ajankohtaisiakin juttuja matkan varrelta. :)

4 kommenttia:

 1. Voi että... Mä oon lokakuusta (muutosta) saakka suunnitellu keittiön seinälle mustaa puuta eikä muuten tullu mielenkään tollanen tarra, mietin vaan kuka sellasen osais maalata.
  Tosin koko keittiö vaatis uuden maalipinnan ennen kun mitään tarraa lätkäsee seinälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niitähän on nykyisin vaikka millaisia ihania tarroja. :)

   Poista
 2. Sisustustarrat on kivoja, erityisesti tuo puunoksa+lintutarra on kaunis. Itselläkin on hankittuna vauvanhuoneeseen yksi tekstitarra, mutta täytynee vielä suunnitella mihin paikkaan se parhaiten sopisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ovat kyllä, ja niillä saa ilmettä muutettua kuitenkin verraten helposti. :)

   Poista