tiistai 24. huhtikuuta 2012

Aarreaitta

Käynti käynnin jälkeen vakuutun aina vain enemmän, että Oulunsalon Taika Pirtti -kirppis on varsinainen aarreaitta; en edes muista, koska olisin viimeksi lähtenyt sieltä tyhjin käsin ulos! Tuossa kirpparissa on myös se hyvä puoli, että siellä ihmiset eivät kuvittele rikastuvansa myydessään vanhoja juttujaan pois, vaan tarkoitus on oikeasti kierrättää eteenpäin hyvää ja kunnollista tavaraa edulliseen hintaan. Saada itselleen turhat tavarat vielä käyttöön.


Pitkästä aikaa ostin itsellenikin jotain. Keltaista olen kaipaillut jo jonkun aikaa vaatekaappiini, ja siihen saumaan sattui sopivasti tämä Onlyn t-paita, hintaa huimat 1 €. Tämä on vieläpä sen verran pitkä, että peittää hyvin tämän raskausmahanikin; minulla kun alkaa jo olla tavalliset t-paidatkin vähissä, kun eivät tahdo oikein mennä päälle...

Myös huivilla oli hintaa euron. Tykkään noista huiveista hirmuisesti, ja minulta löytyykin se jo punaisena ja sinisenä ennestään. Uutena ne vaan tuppaavat maksamaan melkoisia summia. Nämä ovat käteviä sekä kaulassa, että hiuksissa.


Ikean tekstikoristeinen kangas, 1,50 €. Tätä on sen verran reilusti, että riittää ainakin kaksiin pikkuverhoihin, joihin olen etsinyt kangasta jo vaikka kuinka kauan, mutten ole löytänyt mitään sopivaa. Simppeli, mutta nätti. :)

Hintakin oli sen verran kohtuullinen, että jopa minä uskallan lähteä kokeilemaan tällä mitenkä minun ja ompelukoneen yhteistyö lähtee sujumaan; ompelukoneeseen en nimittäin ole kajonnut sitten yläasteen käsityötuntien, ja silloinkin aiheutin opettajalle lähinnä harmaita hiuksia...


Ja jotta noudattaisin jo tutuksi tullutta kaavaani ostaa vauvalle aina kirppareilta jotakin, nappasin matkaani tällaisen naulakkokaksikon. Kaksi samanlaista suloista naulakkoa yhteensä 2 €. Tarkkaa paikkaa en näille vielä tiedä, mutta tulevat aivan varmasti tarpeeseen.


Ja vielä vauvan tumput, hintaan 50 snt. Juujuu, olen kyllä päättänyt, etten enää osta vauvalle vaatteita, koska niitä on jo kertynyt melkoisesti (ja muuten edelleen vain kaksi uutena ostettua vaatetta!), mutta eihän näitä voinut vastustaa, ei mitenkään! Ylipäätään olen kyllä melkoisen tyytyväinen itsehillintääni, mitä tulee kauppojen vauvanvaateosastoihin, yksi herpaantuminen tästä intohimoisesta kierrätysvimmastani sallittakoon, eikö vaan?

Tosiaan, alkaa vauvanvaatekiintiö olla aika hyvällä mallilla, ja vielä on tulossa lisääkin, kun ystäväni siivoilee hieman kaappejaan, mutta uusille ostoksille tuskin ilmenee enää tarvetta. Tänäänkin tuli taas kassillinen kaikenmoisia vaatteita (joskin siinä oli mukana vaatetta myös minulle, jei!) miehen työkaverilta, joten pyykkirumba ei taida loppua ihan vielä hetkeen. Eipähän sitten ainakaan pikkuiselta lopu vaatteet aivan heti kesken. :)

Näiden lisäksi löytyi vielä Sophie Kinsellan kirja Varsinainen talousihme, jonka ajattelin ottaa matkalukemisekseni Turun reissulle.

Nyt taidan lähteä tekemään tuttavuutta ompelukoneen kanssa! Oikein mukavaa illan jatkoa kaikille. :)

2 kommenttia:

  1. Kirppistelystä puheenollen; laitoin tossa joku aika sit pystyyn blogikirppiksen osoitteeseen kirppuri.blogspot.com. Tavaraa tosin on viel vähän kun en oo saanu kuvattua, mutt kannattaa käydä kurkkailemassa :)

    VastaaPoista