perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pitsiä

Tämä pitkäperjantai starttasi ihastuttavalla auringonpaisteella, ja ilman minkäänlaista kiirettä minnekään. Päätin, että tänään teen vain asioita, joita haluan, ja vain siksi, että haluan, enkä siksi, että olisi mikään pakko.


Tämän päivän ohjelmaan on siis toistaiseksi kuulunut pientä askartelua, vanilja-appelsiini -jäätelöllä herkuttelua, hieman nettishoppailua (kröhm, ne oli kaikki ihan pakollisia hankintoja oikeasti - ja vielä alennuskoodilla!) ja kaikenmoista pientä puuhastelua. Mies viettää päivänsä lentopallopelissä ja saunaillassa, joten voin todellakin tehdä ihan vaan sitä, mitä sattuu huvittamaan ilman, että tarvitsee ottaa kenenkään muun mielipiteitä huomioon (niin kuin en muka muuten saisi).

Suunnitelmissa olisi vielä leivontaa, kirjojen maailmaan uppoutumista, pientä huonekalujen tuunailua ja ulkoilua. Jos sattuu huvittamaan. ;)

Neule: Kirppis, Hame: Lindex, Toppi: H&M, Sukkahousut: H&M

Eilisen päivän asuni koostui varsin pitsipainotteisista osasista. Kirppislöytönikin pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön, ja päätyi heti suosikkivaatteideni joukkoon nyt raskausaikana. Ja tuo hame on päällä aivan täydellinen, kun ei purista yhtään mistään ja vyötärökaitalekin on mukavan leveä. Kunnon mukavuusasu. :)

Kaunista pitkäperjantain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Onko sukkahousuissa (?) jotain perhosen tms. kuvia?
    Tuntuu ettei sun miehes oo ikinä kotona... Tosin ymmärrän ettei sen kotona ollessa, haluu/ehdi istua koneella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukkahousuissa on rusetteja. :) Joo, mustakin tuntuu välillä, ettei mun mies ole ikinä kotona, mutta kyllähän se aina välillä on, työvuorojen ja harrastusten välissä. ;)

      Poista