lauantai 14. huhtikuuta 2012

Born to Bio

Kävin eilen noutamassa Hyvinvoinnin tavaratalosta tilaamani paketin ja Born to Bion shampoo kuiville hiuksille pääsi heti testaukseen, sekä minulle, että miehelleni.


Tämä on ensimmäinen shampoo luonnonkosmetiikan puolelta, jota kokeilen, ja olin jopa hieman positiivisesti yllättynyt, miten hyvin tämä toimii! Vaahdottui kohtuullisesti, koostumus oli kutakuinkin normaali ja tuoksu oli miellyttävä. Vaikutuksista hiuksiin pidemmän päälle en vielä osaa sanoa, koska olen vasta kerran tätä kokeillut, mutta kyllä tämä ainakin pesun jälkeen jättää ihan hyvin käsiteltävän reuhkan.


Mies puolestaan ei ollut niinkään vakuuttunut tästä. Shampoo ei vaahdottunut hänestä riittävästi, ja koostumus oli "luirua". Mikä on kyllä ihan totta, jos tätä vertaa normaaleihin shampoihin, mutta uskoisin, että tähänkin tottuu ajan kanssa. Ja minä ainakin hieron päähäni mieluummin vähän luirua, mutta myrkytöntä shampoota, kuin täydellisen koostumuksen omaavaa, mutta kaikenmaailman myrkyillä ja haitallisilla aineilla tehostettua shampoota.


Shampoita on tarjolla niin normaaleille, kuiville, hilseileville kuin rasvoittuvillekin hiuksille, ja lisäksi Born to Biolla on deodorantteja, suihkugeelejä, vauvan hoitotuotteita ja ihoöljyjä. Myös miehille on ihan oma sarjansa suihkugeelejä, joissa pakkaukset ovat vähän enemmän miehisiä ja vähemmän jugurttipulloa muistuttavia. Vaikka minusta nämäkin purnukat ovat kyllä varsin ihastuttavia. :)

Nyt nuo shampoot ovat Hyvinvoinnin tavaratalossa tarjouksessa, hintaan 6,95 €/300 ml (norm. 8,90 €), jos joku kiinnostui.

Onko teillä muilla kokemuksia luonnonkosmetiikan shampoista? Suosituksia saa laittaa tulemaan, jos joku esimerkiksi tietää tuotteen, joka olisi vielä enemmän normaalin shampoon kaltainen!

4 kommenttia:

  1. Utrekrameja olen kokeillut monia ja ei toimi mielestäni. Osa kuivattaa, osa rasvoittaa ja jostain kumman syystä kaikista olen saanut myös ihottumaa. Miehellä jää niistä myös rasvaiset hiukset. Eli Utrea en ainakaan lähtisi suosittelemaan. Muita merkkejä en muista ulkoa mitä olen kokeillut paitsi LUSH. Se on huippu! Ikinä ei ole hiukset tuntuneet niin puhtailta pesun jälkeen. Käytetään palashampoita heiltä. Suosittelen suuresti. Niin ja jos LUSHia päädyt koittaan niin tilaa ihmeessä briteistä, todella paljon halvempaa kuin Suomesta, Saksasta, Virosta jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Pitääpä kokeilla sitä sitten seuraavaksi! :)

      Poista
  2. Kaveri suositteli myös LUSHin palashampoita! Hän osti sellaisen euroopanvalloitusretkiltään. Itse en ole vielä kokeillut, vaikka kaverini on muistutellut asiasta.

    Sen sijaan kokemusta on Laveran ja Ole Hyvä-sarjan shampoista. Niistä olen kyllä tykännyt. Käytössä ollut Laveralta sitruuna ja mango. Ole Hyvältä käytän tällä hetkellä rasvoittuville&rasittuneille tarkoitettua mustikka-minttu-mustaherukkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, kiitoksia taas! Nyt onkin jo useampi shampoo minulle kokeiltavaksi; eiköhän noista joku kelpaa sitten jo tuolle miehellekin. ;)

      Nyt huomasin muuten tuossa Born to Biossa sellaisen inhottavan ominaisuuden, että saa tukan näyttämään jo seuraavana päivänä tosi rasvaiselta. Saattaa olla vain tuon kuiville hiuksille tarkoitetun shampoon ominaisuus, mutta yhtä kaikki, ei hyvä. :<

      Poista