maanantai 30. huhtikuuta 2012

Terveiset Turusta!

Hiio hoi ja klara vappen kaikille!

Täällä tosiaan on nyt muutama päivä pyöritty Turussa siskon luona ja vauhti on sitä luokkaa, ettei paljoa ole koneella ehtinyt istuskella - ja silloinkin, kun ehtisi, painaa väsy jo silmänurkissa siihen malliin, ettei paljoa ole tarvinnut unta houkutella. Tänäänkin ollaan menty ihan minuuttiaikataululla ja nyt tuli pieni hengähdystauko ennen illan vappurientoja.


Tähän mennessä ollaan kierretty kaikki alueen ostoskeskukset läpi, yksi kirpputori, sekä Naantalia jonkun verran. Eilen illalla vieteltiin tämän kesän ensimmäistä piknikiä illansuussa ja oli kyllä ihastuttavan lämmintä! Harmi vaan, että saimme seuraamme erään kutsumattoman vieraan, joka käytöksestä päätellen oli vedellyt hieman muutakin kuin pulkkaa, joten jouduimme jättämään aurinkopaikkamme kalliolla ja siirtymään sisätiloihin jatkamaan iltaamme, mutta emmeköhän me tänä illalla jälleen löydämme itsemme jostakin nurmikolta istumasta.

Toistaiseksi olen siis nähnyt sukulaisia ja perhettä ja tutustunut molempien siskojen uusiin poikaystäviin (miten musta tuntuu, että tää kuuluu asiaan joka kerta, kun mä tuun Turkuun? Käynkö mä täällä liian harvoin, vai mikä tämä homma oikein on?!). Kaikki ovat olleet enemmän tai vähemmän tohkeissaan tästä mun aavistuksen kasvaneesta mahastani ja kaveri nimesikin minut jo Navaksi, koska mun napani on pullahtanut ulos kolostaan ja näkyy vaatteidenkin alta sellaisena pienenä pallerona. Tosi viehättävää ja kaunista. Entinen työkaveri totesi mun hieman turvonneen sitten viime näkemän. Ja eräs vähän vanhempi rouva antoi minulle istumapaikan ruuhkabussissa. On tämä jännää tämä raskaana oleminen.


Äiti ja pikkusisko ovat melkein kilpaa ostelleet tulevalle pienokaiselle lahjuksia, samoin kummitätini, joten mitään pula-aikaa ei meidän lapsi ainakaan tule ensimmäisinä vuosinaan näkemään. Pitää varmaan lainata joltain peräkärryä kotimatkaa varten... Lahjuksista teen sitten myöhemmin vaikka ihan oman postauksensa, kunhan ehdin kuvata ne kaikki ja kirjoittaakin niistä jotain.


Muutaman päivän olemme vielä täällä Turussa ja sitten siirrymmekin mieheni kanssa äitini luokse mutamaksi päiväksi saariston rauhaan, kunnes perjantaina taas palaamme kaupunkiin ja suunnitelmissa olisi ainakin Popedan keikka, jos vain suinkin saamme sinne vielä liput. Pikkusiskoni on toivoton Popeda-fani, joten ei ollut mikään yllätys, että kyseinen keikka ympättiin lomaohjelmistoomme automaattisesti.


Kuvat on hieman epäjärjestyksessä ja useammalta päivältä, mutta kaikki kuitenkin suunnilleen samoilta kulmilta, joten ajattelin laittaa ne kaikki tähän samaan. Eilinen piknikimme sijaitsi tosiaan Turun kaupungin teloituspaikalla - oli pakko ottaa oikein todistusaineistoa aiheesta. :) Jänään huomata, että vaikka olen Turussa asunut ja viettänyt aikaani vaikka miten paljon, vielä löytyy monia sellaisia paikkoja, joiden olemassaolosta ei ole tinnytkään - siitäkin huolimatta, että olen joskus aiemminkin viettänyt kesäiltaa tuolla samaisella kalliolla...


Nyt tämä neiti lähtisi hieman ehostautumaan uudelleen ja sen jälkeen olisikin suunta takaisin kohti keskustaa, ilmapallomyyjiä, lakitusta, vapun herkkupöytää ja Aurajoen rantaa. Kyllä kesä maistuu makealta! <3

Oikein aurinkoista ja mukavaa vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti