perjantai 13. huhtikuuta 2012

Äitiyspakkaus

Kelan äitiyspakaus saapui minulle alkuviikosta, ja tänään, kotiuduttuani eilen illalla ystäväni luota, alkoi armoton pyykkirumba. Nyt on nimittäin vauvelille niin paljon vaatetta ja lakanoita sun muita, jotta saan helposti täysiä koneellisia. Vajaiden koneellisten pyörittäminen kun ei houkuta sitten vähääkään.


Vaikka olin netistä etukäteen tutustunut laatikon sisältöön hyvinkin tarkkaan, tuli minulle yllätyksenä se, kuinka suuri tuo laatikko todellisuudessa on. En kai sitten ollut kiinnittänyt huomiota laatikon mittoihin noita kuvia katsellessani... Onneksi olin noutamassa pakettia auolla, enkä suinkaan kävellen, niin kuin ensin meinasin...

Vauvan makuupussi, lakanoita, tyyny, harsoja...

Täytyy kyllä sanoa, että saa olla iloinen siitä, että meillä Suomessa on tällainen järjestelmä, joka auttaa uusia äiteja alkuun kaikkien hankintojen kanssa; tässäkin paketissa kun on tarvikkeita hyvin laajalti, ja kaikki loistavia laadultaan.

Ruokalappu, hiusharja, purulelu.

Kaikkia noita paketin juttuja en tähän tarkemmin kuvaillut, jotain yksityiskohtia vain, mutta Kelan sivuilta pääsee katsomaan paketin sisältöä tarkemmin, jos kiinnostaa. Minulla siis vielä vuoden 2011 pakkaus, joka tietenkin käytetään loppuun ennen kuin aletaan jakamaan 2012 vuoden pakkausta.

Kylpylämpömittari ja hupullinen kylpypyyhe.

Tänään onkin luvassa sitten pyykinpesun lisäksi vierailu mieheni työkaverin vauvatarvikkeiden äärellä. Voitte siis jo henkisesti valmistautua vauvajuttujen jatkuvuuteen tässä lähiaikoina, sillä hankintoja tulee ja on tullut tehtyä melkoisesti, ja alkaa olla asiat sillä saralla aika hyvin. Kannattaa näköjään vaan malttaa mielensä, niin niitä käytettyjä ja hyväkuntoisia yksilöitäkin löytyy kummasti!

Toppahaalari, tumput ja tossut.

Jotenkin taas tuntuu, kun on muutaman päivän ollut kyläilemässä, että niitä kotihommia olisi vaikka muille jaettavaksi! Vaikka täytyy kyllä myöntää, että minä olen vähän sitä tyyppiä, että kaikki mahdolliset hommat pitäisi hoitaa heti ja samalla silmänräpäyksellä, vaikka esimerkiksi näillä vauvan vaatteiden pesuilla ja silittämisillä nyt ei olekaan mikään hengenhätä. Laskettuun aikaan kuitenkin edelleen yli kolme kuukautta. (ENÄÄ!!!)

Hirmuisen suuri vaatepino.

Enkä ole muuten unohtanut kuvahaastetta, mutta se on nyt jäänyt hieman, kun on niin paljon muuta asiaa ollut. Laittelen niitä sitten taas enemmän, kun ei muita juttuja ole niin hirvittävästi. En kuitenkaan viitsi ihan mahdottoman montaa postausta päivässä tehdä. Myös 100 tavaran haastetta olen toteutellut täällä hiljaa itsekseni, mutten ole listauksia laitellut tänne; laitan niitäkin sitten taas, kun on enemmän kerrallaan laitettavaksi. :)

Nyt kuitenkin takaisin päivän hommiin! Oikein mukavaa perjantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kylläpäs olikin monipuolista; mä luulin ett siel tulee tyyliin lakana, pari bodyy,tutti,harja ja just lelu. Parempi tietenkin noin-ja jos oisit äitiysavustuksen ottanu rahana, tuskin sillä ois tota koko määrää saanu ite ostettuu :)
    Tsemppii loppuodotukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Eihän se rahasumma (140 €) millään vastaa tuota tavaramäärää, ja vielä, kun ottaa huomioon, että nämä ovat kaikki tosi laadukkaita tuotteita.

      Poista