lauantai 19. toukokuuta 2012

Terassin matto

Löysin Tiimarista yhtenä päivänä muovimaton, joka minun oli ehdottomasti kiikutettava kotiin terassille.


Koska tämä kestää hyvin vettä, tämä on juuri loistava terassille. Hintaa tällä oli muistaakseni 9,95 €, ja pituutta 140 cm. Enpä olisi uskonut, että Tiimarissa voi sisustusshoppaillakin, mutta kyllä siellä vaan nykyisin on jos jonkinmoista sisustustavaraa.



Sininen matto sopii mainiosti myös terassin kukkien kanssa. Jostain syystä olen mieltynyt nyt kovasti siniseen väriin ja muutenkin kaikkeen merelliseen. Johtuu varmaan lähestyvästä kesästä.

Kunhan tässä joudan ja säät sallivat, olisi listalla myös tuon terassin lattian maalaaminen valkoiseksi, ja samaan syssyyn taitaa aitojen valkoiset osat mennä uusiksi, sen verran on maali niistäkin päässyt lohkeilemaan.  Samoin odottavat terassikalusteetkin vuoroaan päästä käsittelyyn.


Takapihalta löysin myös terassin teemaan sopivan lyhdyn, joka on tosin hieman päässyt ruostumaan, mutta eihän se haittaa. Ja kyllä, meillä todellakin voi tehdä ihan löytöjä takapihalta, samoin kuin autotallista. Toivon, että minäkin ehdin vielä elinaikanani näkemään sen päivän, kun sekä tuo takapiha, että autotalli ovat siistit. Unelmia on hyvä olla, eikö?

Mutta nyt tämä tyttö rientää pihamaalle nuuskimaan sateen jälkeistä raikkautta - ette arvaakaan, mikä riemuidiootti hyppäsi tänään sängystä ulos, kun hoksasi kirkkaan auringonpaisteen ja niin raikkaan vihreän nurmen, ettei tosikaan! Ah, I love summer! <3

2 kommenttia:

  1. :) Täälläkin tehdään löytöjä vaikka ja mistä tässä paikassa, jossa nyt asutaan. :) Ja toivotaan myös, että jossain vaiheessa paikat olisi siistissä järjestyksessä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti - kertomasi perusteella! ;) Tällaisessa kaaoksessa on ainakin muutama hyvä puoli:
      1) oman työn jälki näkyy takuuvarmasti heti ja jo pienestäkin edistyksestä
      2) voi tosiaan tehdä mitä mielenkiintoisempia löytöjä
      3) huonommaksi ei ainakaan voi enää mennä. :D

      Poista