torstai 17. toukokuuta 2012

Saaristossa

Vielä  oli jäljellä matkakuvia, joita en ole julkaissut. Muutama päivä vietettiin äitini luona saaristossa, mikä muuten on kesällä ehkä maailman paras paikka (jos ei oteta huomioon käärmeitä, joita siellä vilisee).


Sisilisko! Vaikka pelkään käärmeitä yli kaiken, rakastan sisiliskoja ja kaikkia muita suloisia pikkuliskoja ihan tolkuttomasti. Näitä vipelteli äidin talon kivijalassa kaksi samaan aikaan ja minähän kyttäsin kameran kanssa varmaan puoli tuntia niitä ihailemassa.

Minä voisin kernaasti ottaa jonkun pikkuliskon lemmikikseni, mutta valitettavasti mieheni, joka kyllä myöskin pitää liskoista, on sitä mieltä, että liskon kuuluu olla iso ja ruma. Siis ruma! Hän menetti aikoinaan sydämensä Turun Akvaarion yhdelle liskolle, joka todellakin oli iso ja ruma - noin 1,5 metriä pitkä - ja joka piti huolen siitä, etten minä uskaltanut mennä edes sisälle kyseiseen liikkeeseen, koska pelkäsin, että se jättiläisrumilus hyökkää kimppuuni. Olemme siis tulleet siihen tulokseen, että ei liskoa meille - minä en nimittäin sellaisen hirviön kanssa samassa asunnossa elä.


Näitä ihania salome narsisseja (?) sain äidiltä mukaani ison säkillisen ja nyt vaan odotellaan, että ne alkaisivat minullakin kukkia.


Tälle päivälle saatiinkin sitten näköjään kunnon vesisade - ihan hyvä vaan; saisi pihakin alkaa pikku hiljaa vihertyä ja jospa sitä saisi itsekin hieman tehtyä hommia sisälläkin. Listalla olisi mm. pyykkivuoren taltuttaminen, muutaman ompeluprojektin tekeminen, vauvakirjan täyttäminen, muutamien blogitekstien kirjoittaminen ja perus siivoaminen. Eiköhän se päivä näissä puuhissa kulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti