sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Sain joku aika sitten Villa M blogilta Hyvän mielen haasteen, jossa tarkoitus on kertoa kymmenen asiaa, jotka saavat hyvälle mielelle.

1. Lapseni, johon olen jo kehittänyt hyvin syvän kiintymyksen, vaikkei hän ole vielä syntynytkään. Potkut, liikkeet, hikka... Joskus unohdun vain paikoilleni silittelemään vatsaani, juttelemaan hiljaa pienokaiselle ja hymyilemään.

2. Mieheni. Silloin, kun hän muka murjottaa yrittäessään oikeasti saada minut vaan nauramaan, kun hän pitää minua kainalossaan, kun hän juttelee kissoille kuin pienille lapsille tai kun hän innostuu jostakin asiasta kuin pieni lapsi.

3. Kissani. Silloin, kun ne könyävät kainaloon nukkumaan, tulevat puskemaan rapsutusten toivossa, katselevat nappisilmillään anovasti halutessaan jotain, tulevat kutsusta luokse tai vaan tuhisevat suloisesti unillaan. Äidin pienet rakkaat.


4. Siskoni ja äitini. Varsinkin äiti ja pikkusisko yhdessä ovat jotain ihastuttavaa; elettyään kaksistaan jonkun aikaa meidän vanhempien sisarusten jo muutettua pois kotoa, nuo kaksi ovat kehittäneet ihan uskomattoman vuorovaikutuksen ja ihan omat tapansa keskenään.

5. Ystäväni ja hänen vajaa kaksivuotias poikansa. Sitä temmellystä voisi seurata tuntitolkulla! On aivan ihanaa, kun on saanut seurata vierestä pojan kehitystä ja sitä, miten hän jatkuvasti oppii kaikkea uutta.

6. Auringonpaiste. Se saa minut lähes hullaantumaan, varsinkin näin keväisin, pitkän pimeän kauden jälkeen.

7. Luonnon herääminen ja sen seuraaminen talven jäljiltä. Olette ehkä huomanneetkin raporteistani jokaisesta puuhun puhjenneesta hiirenkorvasta tai kukkivasta kukasta? ;>


8. Ulkonäköön panostaminen ja laittautuminen silloin tällöin. Aina ei jaksa, ei ole tarpeen eikä huvitakaan, mutta joskus, kun lähtee johonkin, on kiva laittaa päälle vaatteet, jotka tuntuvat ja ainakin omasta mielestä myös näyttävät hyviltä, ja laittaa nassuun hieman meikkiä - kenties jopa kihartaa tukkaa.

9. Siisteys ja puhtaus. Minussa on vähän sellaista kotihiiren vikaa, että tykkään hirveästi puuhastella kotona, vaikka sitten siivota. Minun on sanottu syntyneenkin siivousrätti kourassa, kun niin usein olen jotain siivoamassa.

10. Asioiden tekeminen itse ja niissä onnistuminen. Neulominen, virkkaaminen, ompeleminen, korttien tekeminen... Mikä milloinkin.



Minä jaan Hyvän mielen haasteen seuraaville blogeille:

Hyvää mieltä kaikille tähän sunnuntaihin! :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta haasteesta! Tämän sainkin jo joskus ja aloittelin sitä kirjoittamaan, mutta keksin vain yhden kohdan ja sekin oli ihan typerä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään! Yllätyin kyllä itsekin, miten vaikea tähän oli keksiä näitä kohtia! Ajattelin, että äkkiäkös tämän tekaisee, mutta oli tämä minullakin luonnoksissa useamman viikon ja täyttelin aina sitä mukaa, kun tuli joku juttu mieleen.

      Poista