tiistai 15. toukokuuta 2012

Kukkia mekossa

Tänään on tullut juostua asioilla, kun aamupäivästä kävin vihdon ja viimein ottamassa passikuvat samalla kun mies juoksi työterveshuollon ja labran väliä. Ajattelin fiksuna, että kannattaa kihartaa tukka, ettei se ole kuvissa niin lättänän näköinen, mutta jestas, kun se piti tietenkin vetää kuvia varten visusti pois kasvoilta, jolloin lopputuloksena on noin metrin levyinen naama. "Jee". Yritän uskotella itselleni, ettei passikuvien oikeastaan kuulukaan onnistua.

Kuvausassistentti Oliver mukana.

Kuvausilmeet kohdallaan ja sitä rataa... Iltapäivästä sain hoidettua toisenkin jo hyvän tovin things to do listalla majailleen homman pois päiväjärjestyksestä, nimittäin näön tarkastuksen ja uusien lasien hankkimisen. Samat pokat minulla onkin olleet jo melkein kymmenen vuotta ja täytyy myöntää, että sen lisäksi, etteivät ne suoranaisesti ole enää niin missään muodissa, eivät ne enää olleet oikein ehyetkään. Ja olihan minulla toki näkökin huonontunut taas sen verran, että linssit olisi ollut uusittava joka tapauksessa. Samaan syssyyn otin myös ensimmäiset aurinkolasini vahvuuksilla, ja molemmissa otin kyllä sellaiset villit kortit, etten meinaa itsekään uskoa! Vinkkinä voin sanoa, että otin ihan jotain muuta kuin perusmustaa. ;)

Optikon jälkeen vielä kiertelein hieman kaupoilla, mutta niitäkin ostoksia esittelen tässä sitten pikku hiljaa.

Tunika: Kirppis, Caprit: Stockmann äitiysmallistoa.

Ilta menikin sitten miehen ja kaverin kanssa grillaillessa ja syödessä. Kanankoipia, herkkusieniä juustolla ja pekonilla, kasvisvartaita ja fetasalaattia. Nam!

Huomenna päättyykin sitten miehen loma ja tulee paluu arkeen; suoraan niinkin pehmeästi kuin 05:00 aamulla ensimmäinen työvuoro. Ha, saa nähdä kykeneekö allekirjoittanut ihan vielä palaamaan niin hyvin siihen arkeen, että heräisi samaan aikaan laittaakseen aamiaisen ja eväät miehelle...


Tämä asu on kokonaisuudessaan peräisin Turun reissultani - näitä ostoksia ja lahjuksia tulee esiteltyä näin tipotellen. Tunika on peräisin kirpputorilta, josta sisko sen minulle osti, ja housut puolestaan Stockmannilta äidin ostamina.

Nyt vielä tiskikoneen tyhjennys ja täyttö (Ai että mikä riemu, kun pääsin sitä ensi kertaa käyttämään! Ja pesutuloskin niin uskomattoman hyvä!) ja sitten voisi lähteä kokeilemaan, josko nukkumatti saapuisi ajoissa tänä iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti