maanantai 14. toukokuuta 2012

Candy

Minulla on nyt jäänyt ihan vallan tämä blogin päivittäminen, kun on ollut niin paljon menoa ja puuhaa, mutta lupaan yrittää parantaa tapani - asiaakin kun olisi jo useampaankin päivitykseen, ja haasteethan minulla on tosiaan vielä auttamattoman kesken.... Hups.

Mutta aletaanhan tärkeimmäistä; tiskikoneesta! Meidän vanha ja ruma tiskikoneemme on ollut rikki jo pidemmän aikaa, useamman kuukauden, joten olen saanut tiskailla käsin ihan kyllästymiseen saakka. Tänään saimme kuitenkin ystäväpariskunnalta heidän vanhan tiskikoneensa, joka tosin meidän vanhaamme verrattuna on aivan tuliterä.

Kaunotar.

Kone on kaksi vuotta vanha ja merkiltään Candy. Ja toimii kuin unelma. Ja siinä on lapsilukkokin. Ja se on valkoinen - ei keltainen kuten aiempi! Ah. <3 Ja hintaa tällä oli meille kokonaisuudessaan 200 € - kotiinkuljetuksella ja asennuksella. Ei paha, ei paha ollenkaan.

Harmikseni ehdin ennen koneen tuloa tiskata kaikki tiskimme, olisin kernaasti laittanut koneen hurisemaan saman tien.

Uuden tiskikoneen myötä soisin mieluusti uusittavan myös keittiön kaapistot, työtasot, vetimet, uunin, liesituulettimen... Koko keittiön, oikeastaan. Sopimaan tähän uuteen, moderniin, tiskikoneeseen. Eikö se ole ihan järkevä peruste valtavan keittiöremontin suorittamiselle, että pitää koko muu keittiö saada sopimaan yhteen yhden kodinkoneen kanssa? Mun mielestä parempaa perustetta tuskin onkaan. Paitsi että mä vaan haluan. Luulen tosin, että koko keittön kattavaa remonttia saan vielä odotella, vuoden jos toisenkin.

Kahvi- ja mehukipot sain sentään jo uuteen koneeseen asetella. Voi sitä riemua, kun tiskiallas ei enää täyty niistä käytetyistä kipoista ja kupeista!

Tänään on ollut siivouspäivä ja siinä ohessa ollaan tosiaan asenneltu tuota konetta, kahviteltu ystäväperheen kanssa ja juhlittu pienesti myös mieheni syntymäpäiviä. Seuraavaksi taitaakin olla suunta apteekkiin ja ruokakauppaan; syntymäpäiväsankari kärsii nimittäin hirvittävistä kurkku- ja korvakivuista, ja nyt toivotaankin, että nuo menevät ohi, eivätkä ole tarttuvaa sorttia.

Mukavasti mennyt tämä harmaa ja tuulinen päivä sisällä puuhastellessa; huomenna olisi sitten toivottavasti jo sellainen ilma, että pääsee takaisin pihamaalle hääräämään. Vaikka onhan se hyvä, että on välillä näitäkin päiviä, eihän sitä muuten tulisi sisällä hommailtua ollenkaan!

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti