tiistai 22. toukokuuta 2012

Lumihiutaleita

Käväisin lauantaina pikaisesti Tokmannin puutarhamyymälässä mielessäni muutama paikka, jotka suorastaan vaativat saada komeilevat kukka-asetelmat luokseen, mutta harmikseni en kumpaankaan paikkaan löytänyt sitä, mitä olisin kaivannut.


Aivan tyhjin käsin en sentään joutunut lähtemään; kukkia kun ei voi koskaan olla liikaa, vaikkeivät ne nyt ihan juuri siihen kohtaan sopisikaan, mihin alunperin oli tarkoitus.


Lumihiutalekukkiin ihastuin jo viime kesänä, ja niitä minun oli siis saatava nytkin. Kovasti harmitti, että nuo valkoiset yksilöt olivat suurin osa todella huonossa kunnossa; uusista värivariaatioista huolimatta minä olen ja pysyn valkoisen ystävänä, vaikka eivät ne uudetkaan värit huonoja ole.


Valkoisten lumihiutaleiden kaveriksi ostin ihanan pinkkejä neilikoita. Neilikoita haluaisin ehdottomasti enemmänkin, eri värisinä, mutta ensin pitää kehittää paikka niille.


Neilikoille ja valkoisille lumihiutaleille ostin vielä tällaisen pienen sievän ruukunkin. Tämän oli tarkoitus tulla erään naulakon päälle autotallin seinään, mutta valitettavasti naulakko oli niin korkealla, etteivät kukat olisi päässeet oikeuksiinsa lainkaan. Siihen pitäisi löytää joku oikein kunnon rönsyilevä riippukukka, miljoonakello kenties?

Tämä asetelma päätyi siis terassin pöydälle ja siinä aiemmin ollut orvokkiruukku siirtyi terassin lattialle.


Yhden valkoisen lumihiutaleen lisäksi otin vielä kaksi tällaista lilaa lumihiutaletta, jotka päätyivät amppeliin. Tokmannilla nuo lumihiutaleet olivat 3 kpl/ 10 €, samoin kuin neilikatkin.

4 kommenttia:

  1. Onpa kauniita neilikoita ja muita kukkia! Ihana blogi sulla, jään kyllä lukijaksesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Toivottavasti viihdyt seurassa jatkossakin. :)

      Poista
  2. Tervehdys Haukiputaalta! Tulin vastavierailulle, ja lukijaksi jäin! Kiva blogi sinulla, jään innolla odottamaan uusia postauksia! :)

    Ihania neilikoita ja lumihiutaleita olet löytänyt, ja edullisesti! Itse kävin muutaman lumihiutaleen Bauhausista, olivat siellä hieman kalliimmat. Neilikoita vois käydä itsekin vielä hommaamassa, kauniita kukkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Toivottavasti viihdyt seurassa jatkossakin. :)

      Poista