maanantai 21. toukokuuta 2012

Pihalla

Meidän rakas tyttökissamme on pakon edessä opetellut ja oppinut kulkemaan valjaissa, ja ehkä jopa sietämään niitä - ne kun ovat ainoa keino päästä ulos jaloittelemaan, ja siitäkös tämä neiti tykkää.


Nyt kun kerran olen alkanut ulkoiluttaa tuota, en enää voikaan jättää sitä hommaa tekemättä, koska se olisi julmaa, joten olen saanut alkaa mahduttaa päivärytmiini lenkkeilyt kissan kanssa. Ja hei tiedoksenne; tämä ei ole ihan saman tyyppistä lenkkeilyä kuin koiran kanssa; Simban kanssa me seisoskellaan hyvin paljon paikoillaan, jähmetytään kauhusta aina, kun jossain liikahtaa joku (ihminen/auto/lintu/muurahainen/mikä tahansa) ja saadaan paniikkiryntäyskohtaus joka kerta kun kuuluu joku "voimakas" ääni, kuten remmin kiinnityssolki osuu johonkin. Ja silti tuo vaatii päästä ulos kerta toisensa jälkeen, ja koska olen sen ottanut tehtäväkseni, kärsivät ne muut, oikeat, hommat, koska tämän kanssa ei tosiaankaan voi keskittyä mihinkään muuhun kuin tuohon kissaan.


Sen lisäksi, että olen ulkoiluttanut kissaa, olen myös muuten puuhastellut pihalla, kun useamman sadepäivän jälkeen vihdoin taas saatiin aurinkoinen ja lämmin päivä. Päivään on kuulunut uuden hiomakoneen testailua, maalailua, pensaiden raivaamista yms. ja huomenna olisi sitten luvassa juttua valmiista tekeleistä.

Minulle tuppaa aina käymään niin, että kun saan jonkun maalipurkin auki, en malta sitä enää sulkeakaan, vaan maalailen sitten vähän kaikenlaista; mieskin tänään jo hieman toppuutteli, että mietitäänhän välillä, että mihin kaikkialle sitä maalia laitetaan ja mihin ei. Saapa nähdä, mihin kaikkeen se vielä riittääkään - purnukka on nimittäin melkoisen iso! ;)


Sateiden jäljiltä pihalle oli ilmaantunut myös muutamia voikukkia ja villiorvokkeja. Valkoiset narsissinikin alkavat pikku hiljaa näyttää heräämisen merkkejä, oi oi! <3

2 kommenttia:

  1. Meilläkin kun oli kissa yritettiin sitä valjaisiin opettaa, mutta sille tuli aina paniikki, kun kuuli jotain. Eikä liikkunutkaan enää mihinkää :D
    Kiva blogi sulla muuten! :) http://sydammellakasityot.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, panikoihan tuo meidänkin neitonen vielä vaikka ja mistä, mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa. Jonain päivänä saan tuosta vielä lenkkikaverin itselleni. ;)

      Poista