tiistai 15. toukokuuta 2012

Pikkujuttuja

Alakerran vessan suunniteltu remontti on edelleen vasta suunnitteluvaiheella, koska maalit, joita aioin käyttää seinien maalaukseen olivatkin menneet käyttökelvottomiksi ja odottavatkin nyt kyyditystä ongelmajätekeräykseen. Teippaukset sain sentään tehtyä.... Muutamia pieniä hankintoja olen sinne kuitenkin jo tehnyt.

Seinään kiinnitettävä teline vanulapuille.

Kävimme miehen kanssa yksi päivä Biltemassa hakemassa moottoripyörään akkua ja minäkin lähdin mielenkiinnosta kiertelemään hyllyvälejä, ja kuinkas ollakakaan, löysin monenmoisia säilytysratkaisuja vessaan - juuri sellaisia kuin olin halunnutkin, mutta huomattavasti huokeampaan hintaan!

Saippuapumppu.


Muovisen mehikasvin ostin Hemtexiltä. Minusta on kiva, että vessassa ja kylpyhuoneessakin on vähän jotain vihreää ja "elävää" (vaikkei olisikaan oikeasti) - se tuo vähän sellaista kylpylätunnelmaa. Koska meillä on vessassa ikkuna, luulen, että tuossa olisi pärjännyt ihan oikeakin mehikasvi, koska se olisi saanut valoakin, mutta enpä hoksannut ajatella asiaa ihan niin pitkälle, kun tämän ostin.


Turun reissulla poikkesimme puolestaan The Body Shopissa pikkusiskon kanssa ja sieltä matkaan lähti tämä ihana mansikkasaippua. Ah, voisin tuoksutella tätä loputtomiin! Tässä on niin voimakas tuoksu, että koko vessa tuoksuu ihanalle mansikalle. Kunhan seuraavan kerran menen The Body Shopiin, taidan hamstrata myös suihkugeelin ja kosteusvoiteen samalla tuoksulla. <3

Me olemme siskon kanssa ihan samanlaisia, mitä tulee tuohon kyseiseen kauppaan; molemmat menee siellä nuuhkuttaen jokaikistä mahdollista purnukkaa ja vertaillen, että mitä tuoksuja sitä tällä kertaa mahtaisi eniten haluta ja lopulta kannamme sitten yleensä sellaisen tuoksukoktailin kotiin, että heikompaa jo hirvittäisi. Tai hajusteyliherkkää... Saan siis olla oikeastaan ylpeä itsestäni, että tuolta reissulta minulle ei tarttunut ostoskassiin mitään muuta kuin tämä saippua, jonka oikeastikin tarvitsin, kun edellinen oli jo päässyt loppumaan.

Mutta nyt saankin jo taas rientää valmistautumaan, josko tänään vihdoin pääsisin sinne passikuviin, kun kerran ollaan Ouluun saakka lähdössä miehen lääkärin vuoksi.

Mukavaa päivän jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti