keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Pampers vauvapakkaus

Käväisin tänään aamulla taas neuvolassa ja kaikki näyttäisi edelleen olevan ihan mallillaan. Vatsa kasvaa yläkäyrällä, joten saattaa olla, että pitää vielä käydä loppuraskaudesta ultrassa, jotta nähdään, minkä kokoinen vauveli siellä oikein onkaan, mutta ainakin hoitaja oli vielä sitä mieltä, ettei vauva tunnu vatsan päältä tunnusteltaessa mitenkään isokokoiselta. Hemoglobiini oli nyt lähtenyt laskuun, muttei sekään vielä mitenkään hälyttävästi; joka tapauksessa ajattelin käydä ostamassa lisää raskausvitamiineja, joiden syömisestä minulla on ollut nyt noin viikko taukoa, kun edellinen purnukka loppui.

Nyt jo menossa raskausviikko 31+5. Herranen aika. Mihin se aika on mennyt? Kohtako se jo syntyy?

Sain mukaani myös Pampersin vauvapakkauksen, jossa oli kaikenlaista pientä tulevaa pienokaista, ja vähän äitiäkin, ajatellen.


Liivinsuojia, joita minulla kyllä jo onkin melkoinen määrä, mutta ei kai niitäkään voi koskaan olla liikaa. Lelu, shampoota, pieni kosteusvoide, vauvan kylpyaine ja öljy. Ihanan pienissä pakkauksissa, joita voi pitää vaikka matkatuotteina, jos menee johonkin kyläilemään.


Vaippoja, siteitä, puhdistuspyyhkeitä ja purulelu.


Lindexin ihastuttava body koossa 56 cm. Lindexin vauvanvaatteet ovat muutenkin aivan ihania - olin aiemmin töissä Lindexillä, ja vaikka en tuolloin raskaana ollutkaan, saivat vauvanvaatteet minulta osakseen aina eniten hypistelyjä.

Nyt minulla alkaa olla jo pienoisia säilytysongelmia näiden vauvan juttujen kanssa, kun niitä on niin paljon, mutta kunnolliset säilytysratkaisut puuttuvat vielä täysin. Täytyykin alkaa tutkailla liikkeiden valikoimia mm. hyllyjen ja laatikostojen osalta. Ja vauvan huonekin muistuttaa edelleen enmmän ompelustudiota kuin vauvan huonetta.... Iik, ei kai tässä vaan kiire pääse yllättämään?


Kiinnostaisiko teitä muuten lukea juttuja enemmänkin näistä vauvajutuista? Siitä, mitä kaikkea ollaan hankittu, miten ollaan kaikki järjestetty, sairaalalaukusta...?

4 kommenttia:

  1. Hei vähän kiva toi tommonen pakkaus! Miksei täällä päin saa tollasta :-D Sairaalasta saa kuulemma sen Liberon laukun, mutta tollasesta en oo kuullutkaan. Mua ainakin kiinnostais kaikki nuo mistä sanoit, just hankinnat vauvalle yms! :-) emmmbabyblog.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa kyllä jännä, ettei tuota saa joka paikasta - meillä nuo olivat neuvolassa ihan yleisessä jaossa, jotta kaikki lasta odottavat saavat sellaisen halutessaan ottaa mukaansa.

      Poista
  2. Höh, miksei täällä Helsingissä saa tuollaista pakkausta? Neuvolastako sen sait?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh tosiaan - luulisi, että tuon saa ihan kaikkialta. Ja tosiaan, neuvolasta tuo tuli.

      Poista