perjantai 2. joulukuuta 2011

Candy doesn't have to have a point. That's why it's candy.

Nyt olen saanut jouluvalmistelut oikein kunnolla käyntiin; suurin osa joulukorteista on jo tehtynä, osa lahjoista hankittu, lahjapaperit hankittu ja eilen aloin joululeivonnaisten teon.

Joulutorttuja ja pipareita.

Jouluvalmistelujen teko sujuu mukavasti, kun taustalla soi joululaulut ja leivonnaisten tuoksu jos mikä luo joulun tunnelmaa. Mieskin kommentoi eilen töistä kotiin tultuaan, että täällähän tuoksuu aivan joulu. ♥ Tänään olisikin vuorossa sitten leipien tekoa, joista toiseen tein aamulla juuren ja toinen on puolestaan kohoamassa. 


Järjestän tänä vuonna ensimmäistä kertaa itse joulun ja meidän luoksemme tulevat sukulaiset sitten joulun viettoon. Lapsuudenkodissani olen tottunut ehkä hieman ylenpalttiseenkin jouluun, ja moisen tavoittelu omalla kohdalla saattaa jossain vaiheessa äityä pienoiseksi joulustressiksi. Toistaiseksi ainakin vaikuttaa ihan hyvältä, ja kun osan ruoista ja leivonnaisista tekee jo hyvissä ajoin pakkaseen, niin ei kaiken kiireen pitäisi kasaantua aattoon ja aatonaattoon.


Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. "Joulukortit tehty..." Ooh miten ahkera ja aikaansaava olet :)
    Ihania pipareita ja täydellisesti taiteltuja torttujakin... Itse meinasin tänä viikonloppuna jotain jouluvaloja väsäillä. Leipomiset meillä täytyy jättää viime tippaan, tulee muuten kaikki kuitenkin syötyä ennen aattoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Vähän näyttää noiden meidänkin joulutorttujen kohtalo siltä, että vielä on uusi satsi tehtävä ennen joulua, mutta niissä ei onneksi kovin suuri vaiva ole. Ja joululeiväthän piilotin visusti pakkaseen maistiaisten jälkeen. :)

      Poista