lauantai 24. joulukuuta 2011

Oi kuusipuu

Eilen sain joulukuusen koristeltua ja loputkin lahjat paketoitua. Alkaa joulutunnelma olla kohdallaan!



Kaikkia löytämiäni koristeita en suinkaan ympännyt tuohon yhteen pieneen kuuseen, vaan valikoin punaiset nauhat ja pallot, sekä aiemmin talvella keräämäni ja hopealla maalaamani kävyt.



Muutamia joululahjojakin on kuusen alle eksynyt. Ja yksi kissa, kas kummaa....


...Löytyyhän kuusen alta jotain kissojakin miellyttävää! Gourmet-ruoat menevät miehen siskon kissalle (joka muuten pari päivää sitten matkusti lentokoneella Belgiasta Suomeen ja otti koko matkan aivan lunkisti! En edes viitsi kuvitella, miten kävisi meidän kattien kanssa......) ja kissannamit -purkki ja Primacat -herkut meidän herkkusuille. Noihin Primacateihin törmäsin ihan sattumalta Tokmannilla ja pakko oli hankkia testaukseen, koska kaikissa on 100% lihaa ja kosteuspitoisuus vähintään 18%. Alkaa olla arvot jo kohdallaan noissa herkuissa!

Nyt minä lähden vielä viimeisten valmistelujen pariin ja taidanpa samalla laittaa tv:n taustalle - jouluaattoaamun lastenohjelmat ovat jotain ihanaa.


Tunnelmallista ja rauhallista joulua kaikille! ♥

3 kommenttia:

  1. Meidän kissat on ihan hulluna noihin kuivalihajuttuihin! :D Tuollainen tonnikala-pussi oli jäänyt kerran pöydälle yöksi ja löytyi aamulla raadeltuna ja tyhjänä sohvan alta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Meilläkin tyttökissa tykästyi noihin kovasti, mutta jostain syystä kolli ei koske noihin ollenkaan. Niin tyypillistä - ostaa jotain oikeasti hyvää ja laadukasta ja toinen nyrpistelee nokkaansa. -.-'

      Poista