lauantai 17. joulukuuta 2011

Little Christmas tree

Tänään on taas aherrettu joulusiivouksen parissa ja alakerran osalta se alkaisikin olla jo loppusuoralla. Jospa sitä huomenna sitten pääsisi jo niiden joululaatikoiden tekoon.

Uusi tapetti, itseväkerretty joulupuu palloineen ja Pentikin peura.

Päätin samantien lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla blogipäivityksen suhteen. Tai oikeastaan kolme, jos ihan tarkkoja ollaan: eteisen uusi tapettimme, itsetekemäni joulupuuväkerrys ja eteisen pöydän jouluasetelma.

Aloitetaanpa sitten vaikka tuosta tapetista, jonka hankimme Bauhausista. Vaikka kukaan meistä ei ollut koskaan ennen tapetoinut, homma sujui yllättävän hyvin. Kunnes yksi pala leikattiin väärin päin, kohdistukset eivät onnistuneet, tapetti loppui kesken ja jouduimme tekemään plan B:n. Mutta, saimme kuin saimmekin kauniin eteisen seinän, ja vaikka tapettia ei riittänytkään ihan kaikkialle, minne olimme sitä ajatelleet, ei hätä ollut tämän näköinenkään, kun teimme tuolla koristetapetilla ainoastaan yhden tehosteseinän ja loput tapetoimme toisella, yksivärisellä tapetilla.


Nuo joulupuun oksat kävin eleikkelemässä ihan vaan omalta pihaltamme, maalasin ne lumispraylla ja koristelin viime jouluna Tiimarista ostamillani joulukuusen palloilla. Varsin simppeli ja edullinen joulukoriste. :)

Mitäs pidätte tapetista ja joulupuusta?

Nyt lähden ripustamaan pyykkejä ja täyttämään konetta uudelleen. En ole enää edes pysynyt laskuissa mukana, kuinka monta koneellista pyykkiä olen jo tänään pessyt. Jostain syystä sitä tuntuu aina vaan riittävän - ja yksi syy siihen on iso vaatesäkki, jolle oli sattunut pienoinen vahinko. Tai tahallisuus, mutta joka tapauksessa: neitikissamme oli nimittäin käynyt merkkaamassa kyseisen säkin ennen leikkaustaan, ja koska se on ollut huoneessa, jota ei käytetä, en ole aiemmin edes huomannut tuota pikku hajupommia. -.-'

Joka tapauksessa, oikein mukavaa lauantai-illan jatkoa kaikille! ^^

6 kommenttia:

  1. Toosi nätti tapetti :) ja myös toi puu!

    ♥: iwillholdmybreath.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Näyttää hyvältä! :) Olipas jännä yllätys löytää sun blogi, foorumilla sua ei oo vähään aikaan näkynyt. Ja onnittelut raskaudesta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Uma! Sen verran ollut tässä nyt hässäkkää muuton ja tämän raskauden myötä, ettei hirveästi ole ehtinyt foorumeilla pyöriä. Yritän kyllä parantaa tapani, taas! ;)

      Poista
  3. Aivan ihana tapetti! Huolisin mielelläni myös omaan kotiini vastaavanlaisen.

    Kivoja juttuja täällä sinun blogissasi, alan ehdottomasti lukijaksi & seurailemaan! :)

    Kurkkaa toki myös blogiani http://thelifeyouknow.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla! Minäpä käyn kurkkimassa. :)

      Poista