keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Seepra

Neljä päivää tuli vietettyä ihanan pikkusiskoni kanssa ja tänään saattelin hänet haikeilla mielin takaisin kotiinsa. Pian nähdään kuitenkin taas, sillä loppuvuodesta olen menossa pidemmäksikin ajaksi etelään sukulaisia ja ystäviä tervehtimään.


Sisko saapui perjantaina illalla ja yllättävää kyllä VR oli jopa ihan ajallaan! Olin jo melkein valmis lyömään vetoa siitä, että myöhästyy vähintään tunnin, kun sisko kertoi, että etelässä on myrsky. No mutta, kerran näinkin - ehkä VR:llä ollaan jopa hoksattu, että joka vuosi ainakin kerran pari satelee hiukan lunta ja räntää ympäri Suomea.

Mitään kovin kummoista emme tehneet; käytiin shoppailemassa, ulkona syömässä, hoitelemassa muutama virallinen asia, katsottiin niin monta elokuvaa, etten jaksa edes laskea, syötiin arviolta viisi kiloa karkkia per naama ja tapetoitiin pari seinää. Ja tietenkin naurettiin taas vedet silmissä kaikille ihan älyttömille jutuille.

Mekko: Modtex, Jakku: H&M, Koru: Snö, Kengät: Zatza

Lauantain shoppailuasuna toimi Modtexin tuubimekko jakulla, legginsseillä ja saappailla asustettuna. Yritän aina pukea shoppailureissuille sellaisen asukokonaisuuden, että vaatteiden sovittaminen sujuisi mahdollisimman helposti ja toisaalta ei tulisi liian kuuma eikä liian kylmäkään. Tällä reissulla en tosin sovittanut kuin yhtä ponchoa ja sekin jäi lopulta kauppaan, koska ei jostain syystä tuntunut sopivan minun ruumiinrakenteelleni ollenkaan.

Sisko kuitenkin osti samaisen vaatekappaleen, joten jos mieleni sen suhteen joskus muuttuu, on se aina siskon kaapissa varmuuden vuoksi. Meillä on muutenkin se hyvä puoli, että olemme niin samankokoisia, että molempien vaatteet menevät ongelmitta molempien päälle, lukuunottamatta kenkiä, mikä nyt ei ole mikään ihmekään, koska minun jalkani on ihan lapsen mitoissa - kokoa 36.


Nyt kun monta päivää on mennyt ihan kaikkeen muuhun kuin kodin laittoon (lukuunottamatta sitä tapetointia, josta teen sitten oman juttunsa myöhemmin), tuntuu, että hommaa olisi taas vaikka muille jaettavaksi - varsinkin, kun se joulu uhkaavasti jo kolkuttelee ovelle! Tämä päivä onkin siis mennyt tehokkaasti myyntiin meneviä huonekaluja valokuvaten ja mittaillen, jätesäkkejä täytellen, pyykkiä pesten jne.

Ja blogiinkin olisi taas hirveästi juttuideoita julkaistaviksi, koitan niitä tässä pikku hiljaa myöskin purkaa. Seuraavaksi voisin esitellä vaikka ne minun pienet ostokset, jotka lauantaina tein, ja samalla vaikka myös siskon tuomat ihanat tuliaiset. ^^

4 kommenttia: