maanantai 19. joulukuuta 2011

A woman can never have too many shoes

Luulisi, että tämä siivoaminenkin joskus loppuu, mutta eipä näköjään vielä ainakaan. Taas olen kuitenkin saanut asioita etenemään - viimeisetkin vaatesäkit on nyt purettu, yksi vaatekaappi raivattu miehen vaatteille ja kenkälaatikotkin koristeltu (ei ehkä ihan sovi tähän listaan, mutta pakko se oli saada joku välipuuhakin kaiken siivoamisen keskelle...).


Täytyy sanoa, että oli melkoinen tutkimusmatka purkaa viimeiset säkit, jotka sisälsivät lähinnä laukkuja, huiveja ja kenkiä. Jotkut laukut ja huivit olin melkein ehtinyt jo unohtaakin tässä ajassa! Mikä saattaa ehkä joidenkin mielestä kertoa siitä, että kyseisiä asusteita on muutama hieman turhanpäitenkin, mutta nythän ne ovat taas kuin uusia ja niitä käyttää ihan uudella ilolla.

Ja huivien kohdalla täytyy myös myöntää, että hieman jo itsekin punastelin, kun kannoin kaksi täyttä sylillistä omia huivejani alakertaan, huivilaatikkoon... Kuten olen sanonut aiemminkin, olen melkoinen harakka huivien perään, ja sen mukaan niitä sitten kotoa löytyykin. Kävin kuitenkin koko varastoni läpi, eikä joukossa ollut yhtään sellaista huivia, josta en enää pitäisi ja josta olisin valmis luopumaan - mitään turhaa en siis nurkissani ole säilönyt.


Säkkien tyhjentymisen kunniaksi päätin tosiaan myös palkita itseni pienellä askartelutuokiolla ja päällystää rumat kenkälaatikot kauniilla papereilla, jotka tosin ovat alkujaan tarkoitettu joululahjojen paketoimiseen, mutta koska niitä oli niin paljon, liikeni niistä hyvin muutamaan päällystyshommaankin.

Ajattelin homman tosiaan palkintona, ja onhan lopputulos kyllä erityisesti omaa silmääni miellyttävä, mutta joko olen tullut vanhaksi tai muuten vaan sairaaksi, koska se lattialla kykkiminen ja kurottelu ei sitten ollutkaan ihan paras idea... Hyvä, kun pääsin sieltä vielä ylös, kun vetivät polvet ja selkä niin mahdottoman jumiin! Ja selkä vihoittelee edelleen, että jospa sitten jatkossa vaikka tyytyisin ihan tuohon pöydän ääressä työskentelyyn...

Ja tosiaan pelkästään ne rumimmat yksilöt päällystelin, onhan kenkälaatikoiden joukossa monesti ihan nättejäkin verioita. Yhdestä laatikosta päällystin lisäksi pelkän kannen, kun olisi tullut muuten niin mustapainotteista, ja punaisesta paperista jäi pieniä palasia yli, joita ei kuitenkaan ihan roskiinkaan raaskinut heittää. Kyllä nyt kelpaa pitää laatikot esillä. ^^ (Kaapin päällä tosin, koska neitikissa osoitti jo hieman liiallistakin kiinnostusta noita kohtaan...)


Tänään lähdetään vielä illalla käymään Haaparannassa tarkoituksena hankkia joulun karkit Candy Worldista. Ikeaan en kuulemma pääse, koska miehen kaveri tulee mukaan ja olisi kuulemma epäkohteliasta odotuttaa häntä sen takia, että nainen haluaa kuluttaa monta  tuntia Ikeaa kierrellessä, vaikka kenelläkään muulla ei ole sinne mitään asiaa. En nyt kyllä ymmärrä ihan täysin tuota pointtia, koska Ikeahan nyt on sellainen paikka, että aivan varmasti jokainen löytää sieltä jotain, vaikkei aluksi tiedäkään tarvitsevansa mitään (tai niin minulle aina käy). No, mies lupasi minulle ihan special-Ikea reissun heti alkuvuoteen, jolloin saan kuulemma kiertää kaikki ihan omaan tahtiini ilman, että hän alkaa edes hoputtaa (mies tulee kyllä tuon kohdan unohtamaan tyystin siinä vaiheessa, kun ollaan päästy Ikean ovista sisälle....).

Mutta vielä pari tuntia tehokasta siivousaikaa! Mukavaa alkanutta viikkoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti