maanantai 13. helmikuuta 2012

Pienelle tulokkaalle

Kävimme lauantaina kirpputorilla tarkoituksenamme kurkistella hieman vauvanvaatetarjontaa, mutta koska ryysis oli sitä luokkaa, ettei hyllyjen väliin mahtunut kulkemaan ja vaatteiden hiplailu jäi ihan pelkälle haavetasolle, päätimme tänään tehdä uusintakierroksen.

Mehän emme vielä tiedä lapsen sukupuolta, joten vaatehankinnatkin ovat sellaisia "sopii kummalle vaan" -tyyppisiä ratkaisuja (koska minähän en malta odottaa).


Tämä haalari - tai pussi pikemminkin, eihän tuossa mitään erillisiä jalkapaikkoja ole (onneksi!), on kokoa 62 cm ja alkujaan H&M:ltä. Hintaa tällä oli huimat 3 euroa.



Ihana yksinkertainen kuvitus pussin etumuksessa. Fleece on sen verran ohutta, että se todennäköisesti käy jo kesäiltoina/alkusyksystä, kun talvella tämä on todennäköisesti jo pieni.


Ihana hapsuhuppukin vielä yksityiskohtana. ^^


Potkuhousut ovat kokoa 68 cm ja täysin käyttämättömät. Hintaa näillä oli 2,50 €.

Kuvituksena veikeitä pupuja, lampaita ja öö... lehmiä...?

Näiden lisäksi matkaan lähti myös perusvalkoinen kypärämyssy, hintaan 0,50 €.

Seuraavaksi taidan mennä penkomaan kirppareiden vauvanvaatetarjontaa sitten, kun tiedetään tulevan pienokaisen sukupuoli, voi huoletta ostaa niitä autokuvioisia tai prinsessaröyhelöisäkin yksilöitä. ;> (Niin kuin sillä nyt lapsen kannalta mitään merkitystä olisikaan, mitä kuvoita siinä bodyssa on....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti