lauantai 25. helmikuuta 2012

Lauantai

Oikein mukavaa ja rauhallista lauantaita kaikille! :)

Meillä tähän lauantaihin kuuluu pitkät yöunet, ulkoilu neitikissan kanssa, kauppareissu, myöhäinen brunssi, pientä hääräilyä kotona ja illalla elokuvan parissa rentoutuminen.


Meillä molemmat kissat ovat sisäkissoja ja ulkoilu tapahtuu ainoastaan valjaissa ja narun päässä. Näin talvikeleillä ei kumpaakaan järin pitkät ulkoilut kiinnosta; aina välillä pitää vaan päästä kurkkaamaan, josko se kesä olisi jo tullut. Ja kun ei ole, ja tassut palelevat lumessa, ei taas hetkeen tarvitse ulko-ovella vahdata ulospääsyä.


Miehellä on nyt toinen vapaa viikonloppu peräkkäin, mikä harvinaisuus! Välillä on mukava viettää näitä miehen vapaapäiviä yhdessä perinteisesti viikonloppuna, kun suurimmalla osalla muistakin on vapaata. Kaupassakäynti lauantaina aamupäivällä kunnon ruuhkassa, siinäkin on jotain ihastuttavaa. Tai sitten se johtuu hormooneista, normaalisti saan ahdistusraivokohtauksen, jos kaupan parkkipaikalla on enemmän kuin viisi autoa....


Miehen lentopallopeliajan päätin käyttää hyväkseni ja tyhjentää, puhdistaa ja valokuvata yhden vanhan kirjoituspöydän, jonka olen päättänyt laittaa myyntiin. Tai päätin jo silloin kuukausia sitten, kun tähän muutimme, mutta eihän sitä heti aina kaikkea jaksa tai ehdi tai viitsi. Kunhan mies kotiutuu, ajattelin, että viettäisimme hetken laatuaikaa pariskuntana ja siivoaisimme perusteellisesti hänen vaatekaappinsa. Jätesäkitkin kävin jo valmiiksi ostamassa - olen varma, että tuosta kaapista löytyy paljon pois heitettävää! Jossain vaiheessahan minä lopetin tuon kaapin siivoamisen kokonaan, koska se ei vain pysynyt järjestyksessä - joka kerta, kun vein puhtaita ja siististi viikattuja vaatteita sinne, oli edelliset revitty alas, mytätty, tiputettu lattialle ja rytätty. Ei hän kuulemma vaan osaa viikata. No senhän minä kyllä jo tiesin, monen vuoden vankalla kokemuksella, mutta onko se ryttääminen silti välttämätöntä, varsinkin, kun minä ne vaatteet olen kuitenkin aina sinne siististi viikannut? Ei tarvitsisi kuin hieman nostaa päällimmäisiä vaatteita saadakseen alempaa juuri sen rätin, jonka kulloinkin haluaa päälleen laittaa, mutta jättää ne muut sitten kuitenkin siististi siihen pinoonsa.

Ehkä on aika harjoitella sitäkin hieman lisää. (Luulen, että kun mies kuulee minun ratkiriemukkaista viikonloppusuunnitelmistani, hänelle alkaa kummasti ilmaantua ylitöitä illalle ja huomiselle....)

Rentouttavaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Heh,varmasti lumi viilentää kissojen haluja ulos :) Ei miehelle ois mahdollisuutta järjestää vaatteita pelkästään henkareihin? Näin ne pysyis siistinä-ja uskosin ett taito henkariin laittamiseenkin löytys..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei taida sellaista kaappia olla tällä hetkellä, mutta pitääpä katsella, josko sellaisen jostain löytäisin, voisi tosissaan olla miehelleni paras mahdollinen vaihtoehto. :D

      Poista