sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Believe in yourself and others will too

Minulle käy aina niin, että jos herään kesken unieni, on uudelleennukahtaminen todella vaikeaa. Edellisyönä heräsin siihen, kun mieheni tuli töistä kahden maissa, ja sain pyöriä pitkälle aamuun ennen kuin nukahdin uudelleen - ja sitten saikin jo herätäkin. Niinpä päätin eilen, että valvon siihen saakka, kunnes mieheni tulee kotiin, niin saan aivan varmasti unen ja nukun kunnolla aamuun asti - ja niin kävi! Jes, kannatti vaappua puolihorroksessa hereillä, kun sen ansiosta sai katkeamattoman yöunen. Niistä varmaan kannattaa nauttia täysin siemauksin niin kauan kuin niitä riittää. ;>

Iltapuhteikseni päätin tuunata kalenterini uuteen uskoon, kun ei mielenkiinto enää oikein muuhun riittänyt.


Käytössäni on JHL:n jäsenkalenteri, jonka alkuperäinen ilme oli varsin tylsä.


Siispä päällystin sen valkoisella paperilla, leikkelin joukkoon muutamat mustat linnun kuvat, liimasin nauhan ja kirjoitin vuoden. Simppeliä, mutta minua uusi ilme ainakin miellyttää huomattavasti aiempaa enemmän.


Takakanteen vaan valkoinen paperi ja leimasimella teksti kannustamaan eteenpäin. :>


Etupuolen sisäkanteen laitoin pienen taskun kaikenmaailman lappusille, jotka muuten aina putoilisivat sivujen väleistä. Nyt taskussa pesäänsä pitävät postimerkit.



Tällaisia erilaisia aforismi-tarroja löysin joskus Suomalaisesta kirjakaupasta ja yksi niistä piti laittaa kalenteriakin koristamaan. Yritän selkeästi viljellä positiivisia ajatuksia ympärilleni - josko muistaisin vaikka itsekin sen positiivisen mielen ja asenteen aina. ;>


Takakannen sisäpuolelle tein vielä paikan muistilapuille ja nipun lappuja valmiiksi - kalentereissa on aina ihan liian vähän tilaa muistiinpanoille ja ne vähätkin sivut on aseteltu niin, ettei niitä tahdo ikinä kiireessä löytää.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! :)

5 kommenttia:

  1. JHL:n kalenterit on kyllä tosi tylsiä, mutta ne vois vaikka jättää kannet valkoseks niin sais tuunata sitten omaan makuunsa ;)

    ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä, mutta onneksi ne voi itse tuunailla ihan mielensä mukaan. ^^

      Poista
  2. Mä kyll tykkäsin ihan hirrrveesti tosta kalenterista kun sen sain :) Ne kalenterisivut oli selkeet ja värjäsin esim.keltasella kouluajat ja vihreellä työajat niin tulipahan värikäskin-alkusyksystä ostettu Karviskalenteri on jääny ihan unholaan.
    Oot kyll taitava käsistäs jos noi linnut synty ilman malleja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt täytyy kyllä myöntää, että nuo linnut on leikelty H&M:n lintuserveteistä... ;>

      Poista