torstai 9. helmikuuta 2012

Väriä kattaukseen

Nyt olisi vuorossa ensimmäiset kuvatukset Ikean hankinnoistani. Täällä jo hieman esittelin juttuja, joihin kiinnitin huomioni ennen reissua, ja vaikka kaikki ei millään sopineet budjettiini, niin jotain pientä noistakin kollaaseista lähti matkaan.


Minun sisustusmakuni perustuu yleensä kolmelle värille: musta, harmaa ja valkoinen. Eikö kuulostakin luovalta ja rohkealta? No, nytpä sitten repäisin ja hankin jotain turkoosia (tai vaaleansinistä Ikean mukaan, mutta samapa tuo)! Nämä ihanat tabletit lähtivät ostoskärryyn hetkeäkään epäröimättä.


Meidän astiastomme koostuu pääasiassa jo aiemmin hankitusta mustasta Ikean Färgrig -sarjasta Valkoiset kulhot ovat kirpparilöytöjä ja samanlaisia meillä on mustanakin. Servetteinä yllätys yllätys H&M:n musta-valkoiset lintuservetit. ;)

Koska astiasto on niin vähävärinen, siihen on helppo yhdistää oikeastaan mitä tahansa muuta väriä pieneksi piristykseksi. 



Tablettien kanssa mainiosti yhteen sopivat kynttilät hankin jo aiemmin Tiimarista. Kynttiläalusta on Ikean Ideal alusta. Koristelin alustan vielä ulkomailta tuomillani kivillä ja simpukoilla ja asetelmasta tuli ainakin omaan silmääni raikkaan keväinen. :) Vaikka täytyy myöntää, ettei kevään tuloa ihan heti tahdo uskoa todeksi, kun tuonne ulos pakkaseen joutuu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti