maanantai 20. helmikuuta 2012

Viikonloppu naisten kesken

Minulla oli viime viikko aikamoista matalalentoa mielialojen suhteen, enkä usko, että olisin vieläkään elämäniloinen oma itseni, jos en olisi perjantaina päättänyt myöntyä ja lähteä ystäväni luokse hermojani lepuuttamaan. Tuskin on mitään parempaa piristyskeinoa kuin rakas ystävä, vajaan parin vuoden ikäinen superiloinen pikkupoika ja akkojen jutut. Ja kuka näitä raskaana olevan naisen aivoituksia ymmärtäisikään paremmin kuin toinen raskaana oleva nainen! Ja koska ystäväni on jo yhden raskauden ja synnytyksen kokenut, riittää hänellä opetettavaa ja kerrottavaa tällaiselle ensikertalaiselle. Joka kerta lähden tuolta rutkasti viisaampana ja rennompana kotiin.

Kasa vauvalehtiä, jotka ystäväni antoi minulle iltalukemisiksi.

Viikonloppuun kuului pikkumiehen kanssa touhuamista, lenkkeilyä, pizzan tekoa, kyläilyjä, elokuvia ja herkkuja. Ja tietenkin niitä naisten juttuja, paljon! :D

Tänään olikin sitten paluu arkeen, joka starttasi jo tuossa neljän aikaan aamulla, kun miehen piti lähteä viemään kaveriaan juna-asemalle ja tottahan siinä itsekin sitten heräili kahvin keittoon ja aamupuuhiin.

Työkkärissäkin piti käydä, ja kerrottuani siellä raskaudestani siirrettiin minut ilmeisesti heti toivottomien tapausten kansioon; asiointi itsessään ei montaa minuuttia kestänyt, kun virkailija vaan kirjoitti ylös, että olen raskaana ja laittoi seuraavan käyntikerran vasta lapsen syntymän jälkeen. Ja ilmoitti vielä, ettei heiltä ole sitten tulossa mitään harjoittelupaikkatarjouksiakaan enää minulle päin. No, ei sitten..

Vaukirjalta tulleet ilmaiskirjat.

Tämän illan ajattelin viettää noiden vaualehtien sekä elokuvan parissa: Subilta alkaa kello 21:00 elokuva Rakkautta vain. Eilen katseltiin miehen kanssa Bodyguard, kun tuli myöskin Subilta. Tällaiset ihanan romanttiset elokuvat sopivat mainiosti minun raskaushormonien pehmittämiin tunnelmiini. <3__<3

Mukavaa maanantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti