maanantai 6. helmikuuta 2012

Ikea here I come!

Wuhuu, tämä tyttö lähtee tänään Ikeaan! Ette voi uskoa, mikä riemu siitä syntyi, kun mies ehdotti, että lähtisimme hänen vapaapäivänsä kunniaksi pyörähtämään Ikeassa - en ole käynyt Ikeassa melkein vuoteen, ja minä olen sentään aiemmin asunut Raisiossa ja käynyt Ikeassa lähes viikottain.

Siitä saakka, kun mies lauantaina päästi tuon maagisen nimen suustaan, olenkin sitten pohtinut, mitä kaikkea mahdollisesti tarvitsisimme (se lista on yllättäen aika loputtoman oloinen.....), mitannut paikkoja, jotta voin sitten jo etukäteen katsoa, minkä kokoista mihinkin passaa, ja opetellut Ikean nettisivut melkein ulkoa... Odottanut innolla jopa sitä, että pääsee Ikean lihapullien ääreen, vaikka ne eivät missään nimessä mitään suurinta herkkuani olekaan, mutta kuuluvat kyllä ehdottoman tärkeänä osana tähän jälleen näkemisen suureen päivään.

Kokosin jopa muutaman kollaasin, mitä mahdollisesti voisin tuolta haluta kotiuttaa. Nämä kollaasit ovat totta kai way too much minun budjetilleni, mutta haaveillahan saa aina. ;) Ja koska tiedostan jo etukäteen, että kaikki tämä ei missään nimessä tule päätymään ostoskärryyni (tai mieheni starttaa kian ennen minun autolle pääsyäni ja siellä sitä sitten ollaan kuulkaa jumissa Ruotsissa), en tule kokemaan mitään karvasta pettymystä tai koe tarvetta järjestää itkupotkuraivareita jossain Ikean hyllyjen välissä. (Enpä.)



Keittiö

1. KNAPPA Kattovalaisin. 19,95 €. Ruokapöydän yläpuolelle. Meillä on niin surullisen rumat valot kaikkialla täällä talossa, että niille on yksinkertaisesti alettava tehdä jotain, ja paras paikka aloittaa vaihto-operaatio on totta kai keittiö, jossa vieraidenkin kanssa eniten aikaa vietetään.

2. KROBY Kattovalaisin. 39,95 €. Tuo Knappa -valaisin kaipaa mielestäni kaveriksi jotain vähän simppelimpää ja tämä olisi ainakin nimenomaan sitä. Tämä toimisi todennäköisesti myös melko hyvin keittiömme pimeimmässä nurkassa.

3. LIMHAMN Seinähylly. 6,95 €. Kaksi tällaista olisi kyllä paikallaan keittiössä, jossa säilytystila alkaa auttamatta loppua kaapeista!

4. SKUBB Laatikko, valkoinen. 14,95 € / 2 kpl. Juuri passeli mikron päälle piilottamaan kissanruokapurnukat katseilta; tuohon kun tarvitaan 43-45 senttimetriä leveydeltään oleva laatikko, ja nämä sattuvat olemaan 44 cm. Toisen laatikon paikkaa en ole vielä ennalta päättänyt, mutta eiköhän sekin paikkansa jostain löydä - koreja ja laatikoita kun tarvitaan aina!

5. MÄRIT Kaitaliina, vaaleanpunainen. 3,95 €. Minulla on meneillään joku ihmeen hinku vaaleanpunaiseen, ja tämä olisi ainakin kuvan perusteella aivan täydellinen väri. Kevättä ilmassa, selkeästi! ;) Saman sarjan vaaleanpunaiset tabletit huolisin kotiini myös riemusta kiljuen, hintaan 1,50 € / kpl.

6. PANNÅ Tabletti. 1,95 € / kpl. Nämä vaaleansiniset ovat myös ihanan väriset ja sopisivat niinikään kevätkotiin. ^^



Alakerran wc

1. UNG DRILL Peili. 39,95 €. Yksinkertaisesti täydellinen peili, joka sopisi täydellisesti alakerran vessaan. Ja yläkerrankin vessaan. Ja ihan mihin tahansa muuallekin.

2. BAREN lasihylly. 9,95 €. Peilin alapuolelle.

3. RÖNNSKÄR Seinähylly. 19,95 €. Tämänkin jo pystyn ihan sieluni silmin näkemään uudistetussa alakerran kylpyhuoneessamme. Ah.

4. MUSIK Seinävalaisin. 29,95 €.


5. KNODD Tynnyri. 14,95 €.Roskikseksi.

6. LILLHOLMEN Koukut. 9,95 € / 2 kpl. Seinähyllyn alapuolelle pyyhekoukuiksi.

2 kommenttia:

  1. Tosta alimmaisen MUSIC Seinävalaisimesta tulee mieleen kaikkien leffojen backstaget,niissähän on aina peilien ympärillä tollasii hehkulamppui :P En tiiä viel ootko jo kirjottanukin,mutt ois kiva tietää mikä kaikki oikeesti tarttu matkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on äidin luona aika samanlainen valaisin vessassa. :) Tuota nimenomaista lamppua en sitten ostanutkaan, mutta muutamia ostoksiani olen noissa uusimmissa postauksissani esitellytkin, käyhän kurkkaamassa! :)

      Poista