lauantai 26. marraskuuta 2011

Huppupää

Vihdoin olisi taas viikonloppu, ja harvinaista kyllä, jopa miehelläni on töistä vapaata! Yleensä hänen vapaapäivänsä sijoittuvat arkeen, jolloin meiltä jää kaikki jännittävät viikonloppuriennot kokematta.

Neule: Lindex, Legginsit: H&M, Säärystimet: Lindex
Koko viikko on mennyt enemmän tai vähemmän kotona hääräillessä ja tällä hetkellä tuntuu lähinnä, kuin olisin tehnyt vähintään 40 tuntisen työviikon, vaikka todellisuudessa kotoa poistumiset ovat olleet melko harvassa. Eilen mm. puunasin toisen vessoistamme viimeisen päälle ja muutenkin hieman parantelin sen yleisilmettä. Seinille oli kiinnitelty kaksipuolisella teipillä lehdistä leikattuja kuvia maisemista yms, eivätkä ne nyt oikein vastanneet minun mielikuviani kivasti sisustetusta vessasta, joten niidenkin irroittamiseen meni hyvä tovi - hyvän tovinhan ne jo olivat siinä olleetkin.


Lisäksi sain idean makuuhuoneen uudelleenjärjestelemisestä, mutta valitettavasti en ottanutkaan kaikkia pieniä yksityiskohtia huomioon ennen kuin lähdin siirtelemään huonekaluja. Esimerkiksi katon kaltevuus on asia, joka todennäköisesti vaikuttaa siihen, mihin kaikkialle vaatekaapin voi sijoittaa... No, nyt on makuuhuone edes jonkinlaisessa järjestyksessä.


Tänäänkään ei ole vielä tiedossa lepopäivää, koska olen lupautunut anopin avuksi asuntonsa järjestelemisessä ja omakin talo pitäisi vähintään imuroida. Mutta kenties sitten huomenna olisi jo jotain muutakin kuin siivoamista ja jotain muuttoon liittyvää ohjelmassa - kuten ne minun kauan odottamani joulumarkkinat. ^^

Mukavaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti