lauantai 12. marraskuuta 2011

In the middle of Hurricane


Päätin aloittaa tämän blogin purkaakseni mielessäni ja elämässäni vellovaa hurrikaania. Kirjoittaminen ja valokuvaaminen ovat aina olleet minun keinoni ilmaista itseäni, ja nyt, kun muutin keväällä lähes 700 kilometrin päähän perheestäni, sukulaisistani ja ystävistäni, asioiden läpikäyminen heidän kanssaan on luonnollisesti hankaloitunut. Kävin keväällä läpi isoja muutoksia, monessakin mielessä, eivätkä ne muutokset ole vieläkään jättäneet tilaa hengähtää, vaan jatkuvasti on uutta pyörremyrskyä tuloillaan.

Nyt toivon kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että ensi vuosi on suotuisampi, ja siinä ohessa puran tuntemuksiani – niin onnistumisia, iloja kuin niitä ahdistuksenkin hetkiä - täällä blogissani. Tarkoitukseni ei ole missään nimessä kirjoittaa ainoastaan synkistä ja kurjista asioista, vaikka mieli välillä sille tielle karkaakin, vaan ihan niistä arjen pienistä asioista; olenhan lopulta myös hyvin pienestä ilahtuva.

 
Olen pitänyt blogia aiemminkin, monet kerrat, jos rehellisiä ollaan, mutta aina jollain tietyllä teemalla, yrittäen lokeroida sen kaiken, mitä julkaisen, johonkin tiettyyn aihepiiriin ja muottiin, jättäen kaiken oikeasti mielenpäällä olevan sinne mielen syövereihin. Nyt en aiokaan kategorioida blogiani millään lailla, vaan kirjoitan siitä, mistä milloinkin tuntuu.

Toisinaan mielenpäällä ovat sykähdyttävät sisustusideat ja –haaveet, toisinaan itseä miellyttävät asukokonaisuudet ja toisinaan vain elämän raadollisuus tai kauneus, tilanteesta ja katsantakannasta riippuen. Ennen kaikkea haen tällä blogillani väylää purkaa asioita, sillä vaikka olenkin jo kahdeksan kuukautta majaillut näillä kulmilla, ei aina ole lähettyvillä ihmistä, jonka kanssa keskustella tai kellonaika ei ole sovelias puhelinsoittoon.


Vaikka pidänkin blogia osaksi ylläpitääkseni omaa mielenterveyttäni, on se aina myös vuorovaikutusta lukijoiden kanssa. Mikäli siis eksyt näitä minun juttujani lukemaan, olisin enemmän kuin iloinen, mikäli jättäisit jälkesi vierailustasi kommenttilaatikkoon. Kaikenlaiset kommentit, ideat ja ehdotukset ovat enemmän kuin tervetulleita.

Coraline

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti