maanantai 28. marraskuuta 2011

It wasn't my night

Viikonloppu hurahti ohi vauhdilla, kun oli sen verran paljon mukvaa tekemistä. Lauantaina kävimme Limingan Wanhan ajan joulumarkkinoilla, joista emme valitettavasti saaneet sitä kaikkea nautintoa kuin yleensä joulumarkkinoista, koska myrsky oli sen verran kova, ettei ulkona seisoskelu oikein jaksanut innostaa.

Iltapäivällä suuntasimme sitten ystäväpariskunnan kanssa iltaa viettelemään - minä alkuun tyttöjen ja lasten kanssa ja mies perheen isännän kanssa. Kyllä oli melkoiset hulinat, kun neljä pojankoltiasta juoksentelee ympäriinsä ja neljä aikuista siinä vielä lisänä. :')

Tarkoitus oli lähteä läheiseen baariin pikkujouluja viettelemään, mutta minähän en millään jaksanut enää, vaan suuntasin yhdentoista aikaan jo sohvalle lepäilemään, kun muut jatkoivat iltaa baarissa. Eivätpä taida nuo illanistujaiset olla meikäläisen juttu enää vähään aikaan - yhdeksältä alkoi jo silmät luppaamaan siihen malliin, että alkoi peti houkuttaa.

Oliver ja Simba lempitähystyspaikallaan rappustasanteella.
Tänään olenkin sitten jälleen hieman siivoillut, kärsinyt pahoinvoinnista enemmän kuin olisi tarvis ja nukkunut kolmen tunnin päiväunet... Uni siis maistuu taas ihan uudella tavalla, ja ilman noita päiväunia olisin todennäköisesti vaan laahustanut zombiena koko päivän.

Jos jollain on vinkkiä raskauspahoinvoinnin helpottamiseen, ottaisin ilolla vastaan! Tällä hetkellä todella harvassa ovat ne ruoka-aineet, jotka eivät aiheuta kuvotusta ja pahoinvointia, ja jotain pitäisi kuitenkin syödä. Alavatsakivut äityvät toisinaan myöskin melkoisiksi, mutta niiden kanssa sentään pystyy vielä elämään, kun ovat vain hetkittäisi.


Tuosta kuvotuksesta tuli mieleeni; koin melkoisen järkytyksen, kun eilen alkoi tehdä kovasti mieli jäätelöä, jota sitten kaupasta hainkin, mutta syötyäni palasen, en enää kyennyt syömään enempää, koska sekin alkoi niin pahasti kuvottaa. Ja tänään kaupassa käydessäni puolestani jouduin melkein juoksemaan karkkihyllyjen ohi, kun tuttu kuvotus alkoi nostaa päätään.

Täytyy toivoa, että tämä olotila menee mahdollisimman nopeasti ohi, koska painon putoaminen ei tässä vaiheessa varmastikaan ole mitenkään toivottava asia.

2 kommenttia:

  1. Hei :) Minulla neljä lasta ja ainoastaan kun odotin ensimmäistäni ja ainoaa poikaani niin kärsin pahoinvoinnista. Eli olisiko poika tulossa :D Asuin Espanjassa odotusajan ja siellä neuvottiin syömään sitruunaa pahoinvointiin. Eli ihan leikasin sitruunaa lohkoihin ja niitä imeskelin. Minulle auttoi. Mutta huuhtele hyvin aina hampaat sitruunan jälkeen jos niitä innostut kokeilemaan ettei happo syövytä hampaita :) Mukavaa viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa, vai että poika tulossa. :) Pittääpä kokeilla tuota sitruunaa, kiitos vinkistä!

      Poista