keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Piece of my heart

Heti tuntuu asunto enemmän kodilta, kun ympäriltä kuuluu kahden karvalapsosen tassujen ääni ja illalla nukkumaan mennessä rientää kaksi pikkuista kainaloon kehräämään.

Oliver
 Eilen kuljetimme Oliverin uuteen kotiinsa ja edellisenä päivänä Simban. Yllättävän hyvin ovat molemmat kotiutuneet uuteen asuinympäristöönsä; edellisen muuton jälkeen molemmat luimistelivat sängyn alla viikon ennen kuin uskaltautuivat tutkimaan paikkoja.


Simba
Uudessa talossa kissoilla riittääkin tutkittavaa ja ihmeteltävää - ja tähystyspaikkoja ikkunoiden ääressä riittää vaikka millä mitalla!




Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 kommenttia:

  1. Oi, mitä superihania karvapalleroita! :)

    Tervetuloa takaisin blogimaailmaan, uusi asuntosi kuullostaa unelmalta - asutko siis omakotitalossa? Leivinuuni kelpaisi tännekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ovathan nuo semmoisia sydäntenruttaajia molemmat. ^^

      kyllä vaan, omakotitalossa asutaan tätä nykyä. On kyllä ihanaa, varsinkin kun on tilaa ihan kaikelle ja saa laitella sellaiseksi, kuin itse haluaa, mutta täytyy myöntää, että välillä siivouspäivinä toivoisi muutamaa asuinneliötä vähemmän. ;)

      Leivinuuni on kieltämättä jotain aivan luksusta - kyllä aito tuli on aina aito tuli. Lämpökin on ihan omanlaisensa, puhumattakaan tunnelmasta. Tuntuu, että ruokakin maistuu paremmalta tuossa tehtynä kuin sähköuunissa.

      Poista
  2. Kiitos kommentista(: herttaisia kissoja sinulla(:

    VastaaPoista