tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kuten olette varmasti huomanneet, on blogi taas hiljentynyt aika radikaalisti yhtäkkiä, ja siihen on ihan syynsä. Tällä hetkellä oma elämä on sellaista aallokkoa ja myrskyä, ettei mun aivokapasiteettini ja hermoni yksinkertaisesti riitä siihen, että kasassa pysymisen lisäksi yrittäisin väkisin vääntää jotain juttua tänne blogiinkin.

Nämä ovat sellaisia asioita, etten halua niistä blogiin kirjoittaa, mutta tuntuisi tyhmältä yhtäkkiä muuttaa koko blogin luonne toisenlaiseksi, mitä se on aina ennen ollut. Olenhan minä aina kirjoittanut tänne nimenomaan tästä omasta elämästäni, omista kuulumisistani, ja nyt kun ne ovat oikeastaan ainoat asiat, mitkä mielen päällä pyörii, en yksinkertaisesti saa aikaiseksi postausta, jossa olisi jotain sisältöäkin, mikä ei kuitenkaan kertoisi tästä todellisuudesta yhtään mitään.

Olenkin tullut siihen tulokseen, että koska rakastan bloggaamista, ja mulla on aivan ihastuttavia lukijoita, en missään nimessä halua lopettaa tätä rakasta harrastustani, mutta aion muuttaa tämän luonnetta sen verran, etten jatkossa enää kerro henkilökohtaisista asioistani niin paljon kuin ennen. Sisustus-, pukeutumis- ja vauvajutut tulevat säilymään sisällössä niin kuin tähänkin asti, mutta ne kaikkein henkilökohtaisimmat jutut jäävät jatkossa pois, koska vaikka on ihan kiva kirjoittaa avoimesti omista päivistään ja iloisista asioista, tuntuu liian ahdistavalta ajatukselta kirjoittaa tilanteesta, jossa on itse aivan hajalla, eikä tiedä lainkaan, mitä huominen tuo tullessaan. Ja koska sellaisetkin tilanteet ovat iso osa elämää, tuntuisi vähän toispuoleiselta kirjoittaa vain niistä hyvistä päivistä, ja huonompien vaiheiden jälkeen yhtäkkiä palailla sitten takaisin jossain aivan eri elämäntilanteessa selittämättä asioita lainkaan.

Sitä, jatkanko tässä samassa blogissa uudelle tyylillä, vai vaihdanko suosiolla kokonaan uuteen blogiin, en vielä tiedä, kuten en sitäkään, että jos jään tähän blogiin, säilytänkö vanhat postaukset ennallaan vai poistanko ne. Sen kuitenkin tiedän, etten minä tästä blogimaailmasta aio missään nimessä kokonaan kadota, vaikka ennaltamäärämättömän pituisen tauon aionkin nyt pitää selvittääkseni kunnolla omia ajatuksiani ja myös sitä, mitä tälle blogille teen.

Toivottavasti jaksatte siis hieman odotella, ja sitten, kun palailen "uuden konseptin" kanssa, jaksatte myös niitä juttuja, vaikka ne eivät enää niin henkilökohtaisia olekaan.

Joka tapauksessa mukavaa alkanutta, vaikkakin sateista, kesää kaikille! <3

3 kommenttia:

  1. Voimia sinne, mitä ikinä onkin tapahtunu <3

    VastaaPoista
  2. Voimia! Eiköhän kaikki ymmärrä, että pitää antaa blogin kirjoittamisen olla ja selvittää oma pää ja elämä. Täälläkään ei ole juuri blogia jaksanut päivittää, kun elämä on aaltoilua. Palailet sitten joko takaisin tähän tai uuteen blogiin, mutta kerrothan uuden osoitteen sitten? :) <3 *hali*

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille! Kerron kyllä uuden osoitteen, mikäli sellaiseen ratkaisuun tulen. :)

    VastaaPoista